Be Unforgettable cu ARMANI code ice !

      Eleganta – eu cred ca fiecare are o perceptie diferita ! Ce inseamna eleganta pentru mine ? Pentru mine un om elegant este acela care are respectul de sine si mai ales pentru cei din jur , bunele maniere fac si ele parte din categoria care alcatuieste eleganta unui om, degeaba avem o rochie superba sau un costum perfect daca bunele maniere lipsesc !
    Eleganta , un cuvant atat de simplu insa cu o mare complexitate ! Esti elegant atunci cand stii sa vorbesti , cand sa vorbesti , cat sa vorbesti , sa stii sa te comporti in societate .Insa nu in ultimul rand , sa fim imbracati cu gust , pana la urma aparentele sunt cele care fac omul de langa noi sa-si faca o parere inainte de a vorbi cu el .
   In materie de imbracaminte , un barbat imbracat cu un costum fin este mai elegant si atragator in comparatie cu un barbat imbracat obisnuit , va atrage privirile doamnelor si domnisoarelor , si cu siguranta va iesi din tipar purtand un parfum fin care sa il reprezinte ca cel de la Giorgio Armani !
  In concluzie eu cred ca eleganta e ceea ce face un om sa atraga privirile , aceasta tine de frumusetea exprimarii , dozarea gesturilor, atitudinea in public si nu in ultimul rand pozitia luata in timpul mersului , drept si privirea inainte !

   #BeUnforgettable cu parfumul Giorgio Armani si ai  incredere in tine , in armele tale , in carisma ta !! Fii simplu caci simplitatea e  esenta sublimului !
    Armani Code reprezinta o importanta parte a parfumurilor Giorgio Armani , acestia au descis a colaboreze cu Chris Pine , care dupa parerea mea , reprezinta barbatul  Code , un seducator , care reuseste sa atraga privirile tuturor cu privirea lui , trasaturile lui si mai ales zambetul lui cuceritor . Se poate vedea si in imagine , e barbatul parfect , care poate reprezenta cel mai bine  Armani Code Ice , fie imbracat in smoking  , fie intr-un costum lejer gri sau chiar intr-un simplu tricou  !!

In concluzie , pentru mine  eleganta reprezinta acel ceva care reuseste sa faca oamenii sa graviteze in preajma ta ! Si cu siguranta noul parfum , Armani Code Ice reuseste sa puna la un loc eleganta , simplitatea si seductia intr-o singura sticluta !
     

          Dragile mele , pentru voi ce reprezinta eleganta in zilele noastre ? Pupici ! :*

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

  1. Ador parfumurile Giorgio Armani sunt superbe,au un miros tare puternic,dulce si totusi barbatesc,merita toti banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.