Secretul unui par matasos,sanatos si fara fire rebele- review

               Buna, fetelor!

       Astazi o sa va spun secretul meu pentru un par matasos si fara fire rebele!
    Eu v-am mai vorbit despre o comanda facuta pe site-ul Farmec( aici ). Insa acum pot sa va spun cu certitudine rezultatele.
   Am folosit samponul hidratant Farmec care la inceput mi-a facut putina matreata, insa acum, dupa mai multe spalari nu mai am nicio problema. Am observat un lucru care nu mi s-a mai inamplat la alte sampoane, in timpul spalarii parul meu nu s-a mai incurcat ci a fost atat de moale incat am zis „-Woow!!”.
  Apoi am folosit balsamul hidratant Farmec, l-am lasat sa actioneze cam 10 minute apoi am clatit. Spre bucuria mea parul meu a fost atat de moale si matasos incat nu ma puteam opri din a trece mana prin el!

   Foarte putine produse au reusit sa-mi faca parul atat de moale.

  Eu imi las parul sa se usuce normal, nu folosesc foehn fiindca destul imi ard parul cu placa pentru a mai folosi si un produs pentru uscare.
  Dupa ce parul s-a uscat putin, nu de tot, aplic tratamentul leave-in cu ulei de argan de la Avon pe toata lungimea parului, despre care v-am vorbit aici iar parul meu este extrem de moale, iar dupa uscarea totala straluceste.

  Aceasta este ingrijirea zilnica a parului meu, si sper ca si pentru voi v-a functiona.Acum parul meu este mai frumos, mai sanatos si mai stralucitor. Multumesc Farmec!

 Ce parere aveti fetelor? Voi ce trucuri folositi pentru un par mai sanatos? Pupici! :*

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Buna ! Pe acestea doua nu le-am incercat inca, insa de ceva timp folosesc samponul anticadere tratament de la Gerovital Plant ( Farmec) si serul tratament leave in tot de la aceiasi firma. Sant cum am mentionat din gama tratament, care opreste caderea parului , fortifica radacina si activeaza cresterea parului, sant extrem de bune si le recomand cu incredere. De aceea mi-am cumparat tot de la ei Lotiunea regeneranta cu petroleum ( ce contine vit. A, E si ulei de ricin). Le voi incerca si pe cele mentionate de tine, nimic nu se compara cu produsele noastre romanesti din gama Gerovital Farmec ! La urmatoarea comanda am trecut pe lista si tratamentul leave-in cu ulei de argan de la Avon, pe care nu l-am incercat inca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.