Colectia mea de oje

                 Buna,fetelor!

     Astazi m-am decis sa va arat colectia mea de oje. Nu este foarte mare, insa am tot ce imi trebuie pentru a nu iesi din casa cu unghiile nefacute. Am avut oje pe care le-am folosit o singura data si s-au uscat, acesta este singurul dezavantaj.In rest, ador sa vad ca am in dulapior o multime de oje, chiar daca nu le pot folosi foarte des pe toate, dar niciodata nu incetez sa ma uit la rafturile dedicate lor din magazine pentru a adauga inca una in colectie.
    Sunt doar eu asa, sau aveti si voi aceasta placere?



   Dupa cum ati observat eu iubesc ojele Golden Rose, si majoritatea din colectia mea sunt de la acest brand,dar o am si pe cea de la Farmec (despre care v-am vorbit aici), de la Leydi, de la Catrice,de la Cairo si Divia.Aaa si de la Avon cele Gel Finish pe care am uitat sa le pun la pozat. :))
  Mie imi plac mult culorile naturale, nude-ul, rozul prafuit dar din colectie nu lipsesc si culorile aprinse cum ar fi: rosu, albastru,verde si chiar negru,o nuanta mai stranie pe care o folosesc destul de rar.

   Ce parere aveti de colectia mea de oje? Aveti si voi una la fel sau chiar mai mare? Pupici! :*

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Uuu, cate oje aici!!! 🙂 si eu am multe, dar nici chiar asa :)) in timp, vad ca se aduna multe 😀
    Si eu ador ojele de la Golden Rose, dar si pe cele de la Avon <3

  2. Ai ceva oje! Si eu multee tareee!!! Unele din ele trebuie sa le arunc, dar am doua truse numai cu oje si folosesc mai mult cand am unghiile lungi rosu de la Giordani si oja nude culoarea pielii cu sclipici! Iar cand am unghiile scurte le prefer cu lac sau fara nimic pana cresc! 😀 Te pup!!! :* :* :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.