Rochiile,alegerea perfecta pentru vara aceasta!

                    Buna, fetelor!!

    O sa va vorbesc despre un site pe care l-am descoperit recent insa deja m-a facut sa-mi adaug cateva produse in cos.
   Acesta este Carmencita Boutique. Este un site cu rochii pentru diferite ocazii,atat pentru zi,seara,cocktail si chiar office.Am ramas uimita cand m-am uitat si am vazut o multime de rochii pe gustul meu la preturi extrem de mici. In acest fel imi pot achzitiona mult mai multe rochii decat mi-as fi cumparat de pe un alt site cu produse mult mai scumpe.Avem rochii incepand de la pretul de 69 de lei!! In plus daca un produs nu ni se potriveste, il putem schimba gratuit. Foarte tare!!

                Uitati ce mi-am pus eu in cos!

   Prima adaugata,a fost o rochie de vara. Mi-a furat ochii instant. Este fara maneci, albastra cu imprimeu floral,care se poarta tare mult in aceasta vara. O puteti gasi AICI la pretul de 99 lei, redus de la 149 lei.

    A doua pe lista a fost aceasta rochie eleganta. Imi place la nebunie modelul si mai ales culoarea. Este perfecta pentru a o purta la nunta prietenei mele. O puteti gasi AICI la pretul de 69 lei, redus de la 149 lei.

    Si nu in ultimul rand am ales o rochie office. Cu o pereche de sanadale nude va fi merfecta pentru a merge la birou. O puteti gasi AICI la pretul de 99 lei,redus de la 149 lei.

     Eu v-am aratat cateva rochii pe gustul meu,insa pe site sunt mult mai multe rochii superbe,perfecte pentru aceasta vara. Plus ca avem extrem de multe reduceri, cu bugetul alocat ne vom umple dessing-ul cu rochite superbe in aceasta vara.
 Site-ul este foarte bine aranjat,pe categorii astfel daca avem o anumita ocazie putem cauta special fara a ne incurca in detalii,plus ca pentru marimile mari avem o categorie speciala. Cei de la Carmencita Boutique ne vor livra produsele in 48 de ore.

     Ce mai pot spune?! Cred ca nu exista alegere mai buna pentru a face shopping online,rapid,fara batai de cap la preturi mai mult decat acceptabile.

               Ce parere aveti de produsele alese? Ati gasit ceva pe gustul vostru pe site?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.