Sapunul Natural cu Lavanda de la Rovyo- review

                    Buna,fetelor!!

       Astazi o sa va vorbesc despre un produs natural.
      Este vorba despre sapunul natural cu lavanda, primit de la Sapunuri Naturale Rovyo! Am primit mai multe sapunuri diferite insa o sa le acord fiecaruia un timp special.

      Vreau sa va spun ca este prima data cand folosesc un sapun natural dar sunt foarte incantata. Mentionez ca i-am acordat o saptamana intreaga acestui sapun pentru a vedea exact cum reactioneaza pielea mea. L-am folosit atat pe corp, cat si pe ten. Recunosc,pe ten l-am folosit mai mult.

     O sa va spun parerea mea despre el:
        -la inceput am fost cam reticenta din cauza mirosului,fiind obisnuita ca mirosuri ” artificiale”,dar pe parcurs m-am invatat,miroase a plante. Acest lucru nu trebuie sa fie un impediment,gusturile nu se discuta, sunt persoane care adora acest miros;
       – dupa utilizare tenul meu nu mai are atat de multe impuritati ca inainte, acest lucru vazandu-se pe discheta demachianta;
       – tenul ramane mai catifelat;
       – are un aspect foarte placut,sapunul este rotund si are niste seminte prin el,foarte dragut este;
       – se stie ca uleiul esential de lavanda este cicatrizant,regenerator cutanat,calmant. Mai multe detalii veti vedea AICI!
      – face o spuma delicata,ce lasa pielea catifelata.

    Aceasta este parerea mea despre sapunul natural cu lavanda.Mai multe despre acest sapun si multe altele veti vedea pe pagina Sapunuri Naturale Rovyo! Va recomand cu drag!!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. Nu am incercat sapunurile Rovyo, insa m-ar tenta sapunelul cu lavanda;) eu totusi pe ten parca n-as putea sa-l folosesc, mi-e frica, daca imi apar tot felul de bubite sau poate sunt eu alergica la ceva.. insa pe corp l-as folosi cu mult drag,eu am mai avut sapunuri naturale cumparate de pe net si m-am inteles foarte bine cu ele:)
    trebuie sa recunosc ca sunt ambalate foarte, foarte frumos !! 🙂

    • Si eu sunt foarte sensibila,insa nu am avut nicio problema cu acest sapun,dimpotriva nu mi-a aparut nici macar un cosulet! :d Pupici! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.