BB Cream sau CC Cream?

Buna, dragile mele!
Astazi vreau sa va vorbesc despre diferentele dintre un BB Cream si un CC Cream. Am auzit peste tot de aceste produse, se fac reclame la o multime de produse de acest gen, de la diferite brand-uri, cu diferite preturi si care promite fiecare in parte cate ceva.  De citit despre produse, am citit! de vazut preturile, le-am vazut! Insa trebuie sa stim despre fiecare in parte cate ceva pentru a sti care este produsul necesar tenului nostru, BB Cream sau CC Cream, ce dorim sa obtinem, care sunt particularitatile tenului, ce vrem sa acoperim si ce asteptari avem de la fiecare in parte. Pareri despre cele doua tipuri de produse, citim peste tot, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca fiecare dintre noi are tenul diferit. Poate un produs care uneia dintre noi i se potriveste, ii place si il lauda, alteia nu i se potriveste si ii inseala asteptarile. Totul tine de de ceea ce ne dorim, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna.
O sa va spun cate ceva despre fiecare. O sa incep cu BB Cream, acest produs este de ceva timp pe piata si cred ca fiecare dintre noi a incercat macar unul.
BB Cream este prescurtarea de la Bleamish Balm Cream adica Balsam Corector pentru imperfectiuni sau Beauty Balm adica Balsamul frumusetii. Acest produs este dedicat persoanelor care au mici imperfectiuni si care is doresc ca dupa aplicare sa nu aiba tenul incarcat. Acoeprirea sa nu o pot spune exact fiindca variaza de la un brand la altul. Unele au putere de acoperire mai mare, altele mai mica. Totusi, BB Cream-urile acopera foarte bine tenul care nu are probleme majore cum ar fi cosurile, cearcanele, semnele de la acnee.
Acest produs este alegerea perfecta si cea mai rapida atunci cand nu avem timp sa ne facem un machiaj mai sofisticat, dar totusi sa ne ofere tenului un aspect curat, natural fara aspectul acela de masca. BB Cream-ul ofera tenuui ceea ce are nevoie: hidratare, acoperire usoara si factor de protectie. De asemenea poate fi folosit si ca baza de machiaj.
Acum ca v-am spus toate acestea, o sa va spun si ce brand-uri comercializeaza astfel de produse. Sunt pentru buzunarul fiecaruia dintre noi. Avem de la Garnier, Maybelline New York, Flormar, Rimel London, Bourjois, Revlon, La Roche-Posay, L’oreal, Estee Lauder, Eveline Cosmetics si multe altele.
Eu am gasit pe Notino un BB Cream care mi-a facut cu ochiul. . Este un BB Cream Matifiant, produs de care am nevoie fiindca tenul meu este un ten gras si am nevoie de matifiere.
CC Cream este prescurtarea de la Color Control Cream, adica Control culoare sau Coretie Culoare. Acest produs a aparut in 2013 tocmai pentru a reusi sa multumeasca si persoanele care au probleme de ten mai mari.
Noile CC Cream ofera hidratare, corectare, protectie UV, se aplica usor. Nu mai este nevoie sa  aplicqam mai multe straturi de produs pentru a obtine rezultatul dorit, ci o singura aplicare a CC Cream-ului. Acest produs are o textura mult mai usoara decat a BB Cream-ului deoarece este facut pentru nu pentru acoperire, ci pentru a corecta disoloratiile si imperfectiunile pielii. Un lucru important este ca poate avea sau nu proprietatile unui fond de ten in functie de gradul de pigmentare pe care fiecare producator vrea sa-l ofere. Insa acest produs poate fi folosit si pe posat de primer, unele produse contin anti-aging si protectie solara.
CC Creamul este alegerea perfecat pentru persoanele cu probleme majore ale tenului, intrucat acestea acopera cearcanele si roseata, uniformizeaza tenul, il lumineaza si netezeste suprafata tenului.
CC Cream-urile sunt disponibile in game mai variate decat BB Cream-urile.
Ca si BB Creamu-urile si acestea se gasesc pentru fiecare buzunar in parte si de la diferite brand-uri, cum ar fi: Max Factor, Elmiplant, Gabriella Salvete, Olay, Chanel, Rachel K.
Eu am pus ochii pe CC Cream de la Max Factor. Am citit o multime de review-uri bune despre acest produs, insa dupa cum am mai spus nu pot spune ceva excat decat dupa ce il voi incerca. Totusi o sa va spun ce promite.
Acesta promite ca imperfectiunile de pe ten sa fie acoperite si apoi acesta sa ramana stralucitor si cu un aspect sanatos. nu imi doresc nimic mai mult, doar ca tenul meu sa arate bine si sa nu am aspectul acela de masca.
Ce contine:
– 9,7% pigmenti pt a oferi o acoperire la nivel inalt fara cusur;
– Ingrediente naturale de ingrijire a pielii: un cocktail de apa de castravete, glicerina, extract de trandafir si catina;
– Hidrateaza si lumineaza pielea;
– SPF 10.
Si este potrivit pentru toate tipurile de ten.
Stit ca eu nu am tenul perfect, nici pe departe! Am avut probleme cu acneea, am reusit sa trec peste aceasta faza, insa mi-au ramas semne, care nu o sa dispara niciodata. Sa stiti ca nu ma simt tocmai confortabil atunci cand vorbesc despre acest lucru, sunt complexata, mi-am dorit intotdeauna sa am tenul ca de bebelus, fara ca semnele sa se vada, sau porii dilatati. Da!! Si pori dilatati, cate lucruri ma impiedica din a avea un ten de portelan. totusi, desi am aceasta problema, nu prea folosesc fond de ten, doar la ocazii speciale, nu ma simt bine, cred ca inca nu am gasit fondul de ten potrivit, care sa ma faca sa ma simt in largul meu.
Desi nu folosesc fond de ten, ii fac loc BB Creamului, pana acum l-am folosit pe cel de la Garnier, nu-mi acopera toate imperfectiunile dar ma face sa ma simt confortabil si sa am mai multa incredere in mine, si porii mei dilatati sunt ascunsi!!! O mare bucurie pentru mine.
V-am spus diferentele dinte BB Cream si CC Cream, pe prima am folosit-o, pe cea-a de-a doua varianta, aparuta recent nu am avut ocazia. Dar documentandu-ma despre cele doua, am aflat mult mai multe lucruri, despre care chiar nu aveam habar, eu credeam ca sunt cam acelasi lucru, fiind diferit doar numele.
Daca tot ce se spune despre CC Cream este adevarat ( si sunt convinsa, caci despre BB Cream totul este adevarat) inseamna ca am gasit metoda perfecta pentru a ma simti bine in pielea mea, fara a mai fi complexata de problemele tenului meu, si totodata imi doresc ca tenul meu sa arate sanatos si luminos ca al fetelor din reviste.
Cu siguranta cele doua produse prezentate de mine, indiferent de brand-ul care le comercializeaza, trebuie incercate. BB Cream-ul este perfect pentru fetele cu probleme minore ale tenului, iar CC Creamul este perfect pentru fetele cu probleme mai mari.
Eu in curand o sa incerc si CC Cream-ul si va voi putea spune exact parerea mea. Abia astept!
Voi ati incercat cele doua tipuri de produse? BB Cream sau CC Cream?
Ce parere aveti? Care v-a placut mai mult?
Pupici si va astept cu drag parerile!
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. la bb cream nu ma multumit nimic de pe piata noastra ,doar cel comandat de pe memebox ( din korea ) imi place la nebunie , dar costa ceva si mai trebuie sa si astept cateva saptamani

  2. Nu am incercat niciunul dintre produse ,deci ma abtin de la comentarii.In viitor o sa incerc BB-urile ,mi-ar folosi mult tenului meu.Mihaela greeneyes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.