Cum scoatem in evidenta ochii verzi

                                                Buna, fetelor!

    Stiti ca nu sunt eu talentata la make-up, nu sunt vreo profesionista, insa stiu sa-mi fac singura un make-up care sa imi puna ochii si trasaturile in evidenta. Acum sper sa nu fiu luata in ras dar nu ma cred make-up artist ;)).
   Astazi o sa va arat un make-up care reuseste sa scoata tare bine in evidenta ochii verzi.
   Nu e cine stie ce, nu am folosit vreun truc anume ci am pus culorile una langa alta si a iesit ce a iesit. Sa stiti ca pozele nu au fost facute pentru un articol dar mi-au placut cand le-am vazut si mi-am spus ca vreau sa vi le arat si voua.

  Pentru make-up am folosit paletuta de la Elf, mai exact doua culori, caramiziul si alb. Am aplicat pe pleoapa superioara caramiziul cu aplicatorul trusei, pentru a fi cat mai intens. In coltul intern al ochiului am aplicat alb, la fel si pentru pleoapa superioara pentru a evidentia sprancenele. Pe linia apei am aplicat un creion negru de la ELf, imi place ca este un negru nu exagerat de intens. Pe  linia ploapei inferioare am aplicat un creion albastru de la Avon cu sclipici, pe care l-am sters putin pentru a nu fi foarte intens, iar la sfarsit am aplicat caramiziu peste. Rimelul folosit a fost cel de la Avon, Luxe. Rujul de pe buze este cel de la Isabelle Dupont. Despre produsele folosite puteti citi AICI.  Si a iesit ce o sa vedeti in poze.

   Stiu, nu e cine stie ce!!! Dar imi place fiindca aceasta culoare mi-a scos ochii verzi in evidenta. Alte culori ce o sa va evidentieze ochii de culoare verde sunt: mov, roz, maro, lila.

Ce parere aveti? 
Ce culoare au ochii vostri, ce nuante de fard folositi?
Pupici! :*
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Multumesc pentru articol ,este in interesul meu pt ca ochii mei sunt verzi :D.Eu de obicei folosesc maro si alb pentru machiaj iar ca rimel folosesc unul special pt ochi verzi de la Max Factor.Mihaela greeneyes

  2. Ai niste ochi superbi, Cristina. Nici nu trebuie sa-i mai evidentiezi intr-un fel, pentru ca sunt evidentiati destul 🙂
    Whatever, imi place mult machiajul 🙂 ar merge bine si la ochii caprui, nu?
    Pupici:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.