Fulgii de porumb Rommac, aportul de energie pentru organismul nostru

In postarea de astazi o sa va vorbsc despre fulgii de porumb. Ce avantaje avem daca vom consuma fulgi de porumb sau ce beneficii.

   Cand ne gandim la fulgi de porumb automat ne gadim la un mic dejun delicios, pe care il consuma atat cei mari, cat mai ales cei mici. Fulgii de porumb cu lapte reprezinta un mic dejun delicios, rapid si hranitor.

   M-am documentat si am inteles ca fulgii de porumb sunt foarte buni atunci cand incepem o cura de slabire sau pentru a ne mentine greutatea actuala. Consumul de fulgi de porumb cresc rezistenta la infectii, intarirea sistemului imunitar dar si mentinerea sanatatii cardiovasculare.

   In zilele noatre prin supermarketuri gasim tot felul de fulgi de porumb, care mai de care mai deliciosi, de la diferite firme, unii cu mai mult zahar, altii cu mai putin.

   Fulgii de porumb Rommac sunt cei mai buni, sunt relizati din cereale atent prelucrate, tehnologia folosita nu alteraza deloc calitatile naturale ale boabelor.

 

Fulgii de porumb - momente de consum

   Fulgii de porumb sunt bogati in fier si vitamine. Asa cum am spus mai sus sunt perfecti pentru a incepe o cura de slabire, acestia fiind o sursa de energie si sanatate petru organism. totusi pentru cura trebuie gasite fulgii de porumb cu cel mai putin adaos de zagar sau alti indulcitori. Acestia ajuta digestia, fiindca se digera rapid, ajuta la mentinerea colesterolului si pastrarea sanatatii sistemului nervos.

  Ce se recomanda in dieta cu fulgi e porumb:

     -fulgi de porumb cu un continut redus de zahar sau alte fructe adaugate;
     -pot fi consumate la micul dejun si chiar ca si o gustare;
     – consumate inaintea meselor principale scad pofta de manacare insa ofera organismului energia necesara incat nu vei mai maca mai mult  decat trebuie si nu vrei mai simti nevoia de mai multe dulciuri.
    – pot fi mancati alaturi de sucuri de fructe naturale, lapte sau iaurt degresat.

    Fulgii de porumb Rommac reprezinta o sursa de energie pentru organismul nostru si in acelasi timp si o masa sau o gustare delicioasa mancandu-l impreuna cu un iaurt. Yummyyy!!

Voi ati mancat cereale Rommac?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.