Gelul Peeling Pellamar- review

  A venit timpul sa vorbesc despre un produs testat de mine timp de cateva saptamani.
 
    Este vorba de Gelul Peeling  din gama Bioactive S Acne de la Pellamar.

    Intotodeauna am avut probleme cu tenul, si nu cred ca voi scapa vreodata de ele. Am porii dilatati, puncte negre si uneori mai apar si cosuri. Mi-am dorit acest gel pentru a mai diminua aceste probleme. Si pot spune ca am reusit, in mare parte.
   Acest produs l-am utilizat de doua ori pe saptamana. Am umezit fata apoi am aplicat gelul masand usor, dupa 5 minute am clatit fata cu apa calduta.
   Pot spune ca efectele s-au vazut inca de la prima utilizare. Porii mei dilatati nu mai erau atat de vizibili, tenul era mai catifelat si hidratat. Nu pot spune ca am scapat de punctele negre, caci nu e asa, insa pentru rezultate mai bune intentionez sa-mi cumpar intreaga gama dedicata tenului cu probleme.

   Daca la prima aplicare am simtit ceva furnicaturi, la a doua palicare nu am avut nicio problema. Eu avand tenul sensibil, de obicei am probleme cu acesta dupa aplicarea unor produse, dar acest gel nu mi-a provocat nicio neplacere.

  Singurul lucru pe care l-as schimba ar fi cantitatea, mi-as dori sa aiba o cantitate mai mare, acesta avand 15 ml, eu l-am folosit timp de 3 saptamani, de ori pe saptamana. Nu este necesara o cantitate mare la aplicare.
   Sistemul de dozaj este perfect, putem doza corect produsul fara a risipi.

Important:
Non-comedogenic
Nu conţine alcool
Nu conţine alergeni
Fără coloranţi şi arome artificiale
Fără parabeni


   In concluzie este produsul perfect pentru un ten gras, dupa utilizarea sa pielea ramanand mai luminoasa, fara sebum si mai catifelata.
   Vi-l recomand cu drag!!

Ati folosit acest produs?
Ce parere aveti?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

  1. Eu folosesc crema gommage …la fel am avut si am probleme cu punctele negre si nu numai …chiar voiam sa ma informez despre ce anume sa mai achizitionez pentru tenul meu problematic ..trebuie incercat si acest produs 🙂 :).Mihaela Greeneyes

  2. Nu l-am folosit,eu oricum am ten normal 🙂 ,iar momentan folosesc un sapun natural de gomaj cu cafea care imi lasa tenul perfect catifelat si hidratat . Multumesc pentru articol,pup :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.