Cele mai delicioase cadouri de Craciun

    Craciunul se apropie cu pasi repezi, inca nu-mi vine sa cred ca repede au trecut zilele. Cred ca fiecare dintre noi cauta cadouri care mai de care mai frumoase si spectaculoase. Probabil ca, majoritatea deja ati adunat ceva cadouri pentru cei dragi, dar cum eu ca de obicei o las pe ultima suta de metri, abia acum incep. Si pot sa spun ca bine am facut ca nu am cumparat pana acum cine stie ce cosmetice si accesorii, de care toata lumea e satula. Cel putin eu nu-mi mai doresc niciun rimel, fard, crema.. deja am prea muuuulte.

   Eii bine eu am gasit o super idee si un super site care deja m-a cucerit si cu siguranta va va cuceri si pe voi cand va voi spune despre el.

   Nu, nu este vorba despre un magazin de cosmetice sau imbracamine este vorba despre un magazin online de cadouri corporate, Karina Gifts. V-am facut curiosi, asa-i? Stiu, si nu o sa va para rau pentru ca cititi acest articol. Cu siguranta multi dintre voi vor alege sa faca un cadou mai mult decat inspirat, chiar delicios ( foarte ) de pe acest site.

   In ce consta acest magazin online? Are o multime de cadouri corporate, mai exact cosuri cu o multime de delicii care va vor incanta papilele gustative atat voua cat si celor dragi.

  Pentru sarbatorile ce vor urma, sunt o multime de idei savuroase si irezistibile in cosuri cadou craciun.

   Aici puteti gasi zeci de cosuri facute special pentru noi si cei dragi. In acest fel putem face un cadou inspirat si cu siguranta nu vom da gres. Personal, cred ca e  mult mai frumos si mai apreciat un cadou facut din inima, care poate fi savurat impreuna cu sotul intr-o atmosfera romantica.

   Imaginati-va… voi doi, bradutul impodobit, cu luminitele ce ofera o atmosfera de sarbatoare, si lumanarile parfumate cu aroma de pere-caramel, savurand impreuna un vin rosu intens dupa ce ati gustat din toate dulciurile absolut irezistibile din cosul facut cadou, imbratisati… Hmmm… deja m-a cuprins melancolia, abia astept sa-l surprind cu una astfel de cadou pe sotul meu.

   O sa va arat cateva poze in care puteti vedea cat de frumoase sunt cosurile. In plus, sunt foarte ieftine!

Cadou Sweet Delight.

 Contine cozonac proaspat, fursecuri si praline umplute cu coniac si cirese, toate acompaniate de un vin rosu intens.

Cos cadou Present from Santa.



Cos cadou Royal Purple.


Ce ziceti? V-am facut curiosi?  

    Si credeti-ma domnilor, sotiile voastre vor fi cele mai incantate!

    Nu ma credeti pe cuvant, aruncati o privire pe site pentru a va convinge. Eu va garantez ca nu veti iesi cu mana goala!

Cum vi se par cadourile de acest gen? Voua ce cos de pe site v-a facut cu ochiul?




Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.