Gel de dus cu lapte si migdale Anian- review

   La sfarsitul anului trecut v-am aratat pe facebook ca am primit de la Triodeluxe doua produse spre testare. Trebuie sa recunosc ca serul cu keratina a fost cel mai asteptat, insa nici gelul de dus nu l-as fi dat la o parte.

   Eu am mai testat cateva produse de la Triodeluxe, de care am fost si sunt tare incantata, Samponul cu Biotina primit acum cateva luni il folosesc si acum si inca nu s-a terminat, are o cantitate mare si este spornic, tinand cont ca il foloseste si sora mea.

   Gelul de dus cu lapte si migdale Anian l-am ales pentru ca stiu proprietatile laptelui si a migdalelor pentru pielea uscata.

   Are o cantitate mai mult decat generoasa, de 750ml, pot sa va garantez ca o sa va ajunga foarte mult timp. Are un pret foarte accesibil pentru cantitatea sa, de doar 16 lei.

  Poate veti fi sceptice la inceput, spunand ca e un pret atat de mic pentru o cantitate estul de generoasa, ceea ce poate inspemna ca nu e un produs bun. Dar nu e asa!

  Pentru inceput pot sa va spun ca mi-a placut textura, fiind una laptoasa, de culoare alba, exact ca laptele, face o spuma delicata, nu foarte abundenta, dar curata foarte bine pielea, lasand-o catifelata ca de bebelus.

   Are un miros usor dulce, a migdale, miros care dupa spalare nu rezista pe piele. Pe mine una, personal, nu ma deranjeaza ci dimpotriva, astfel mirosurile gelului de dus si cremei pentru corp nu se intrepatrund.

   Capacul sau se deschide foarte usor!

   Este un gel de dus care mie imi place si pe care il folosesc cu drag la fiecare dus, pentru o hidratare intensa si efectul de catifelare pe care il are pielea mea dupa folosire.

   Tinand cont ca pretul este destul de mic, cantitatea generoasa, efect hidratant si de catifelare, nu vad niciun motiv pentru a nu-l cumpara.

           Eu vi-l recomand cu mare drag si incredere ca nu veti fi dezamagite!

                                     Voi ati incercat acest produs?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.