Luna iubirii cu oferte de la Sheinside

     A trecut ceva timp decand nu v-am mai spus ce oferte au cei de la Sheinside. In momentul de fata astept 3 comenzi de la ei..daca ati sti cat sunt de nerabdatoare!! Abia astept sa le primesc, si sa fac poze pentru a va arata cum se aseaza produsele,

    Din pacate puncte nu am mai facut in ultima perioada, caci pc-ul meu are o problema si nici nu am avut timp sa-mi bat capul cu el. Oricum am vazut ca e mare dezamagire cu faptul ca la comenzile cu puncte trebuie sa platim transport 15$ din banutii nostri. Mie una nu mi se pare mare chestie, tinand cont ca putem da o comanda de 100$ din puncte.. si platim cam 60 lei de la noi. La urma urmei lor e le iese? Comanda dam din puncte, transportul il platesc tot ei.. Dar recunosc, ar fi fost mai bine fara plata transportului, dar asta e, nu intotdeauna iese cum vrem noi!

     Am cam deviat de la subiect. Oferta din aceste zile de pe site este ca avem 30% reducere la o comanda de peste 50$ folosind codul your30. Foarte misto. In plus produsele aflate la promotie incep de la 3.99$.


HOLD YOUR BREATH!
SURPRISE 1 ! Feb/10–Feb/17
START FROM $3.99
Ends:Feb.17!

   Sa va arat pe ce am pus eu ochii! Cred ca spuneti ca sunt nebuna, am o multime de comenzi si inca mai vreau 😀 .Oricum produsele pe care vi le arat le tin in cosul de cumparaturi pentru moment.

Voi ati pus ochii pe ceva?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.