Ootd: Black- white crop jacket

   Desi vremea de ieri nu a fost tocmai cea care mi-as fi dorit eu, se putea un pic mai cald, insa nu m-am dat batuta si am facut ceva poze pentru a va arata noua mea jacheta  de la Sheinside.

   Imi place la nebunie!!! Contrastul alb-negru da foarte bine, materialul este foarte bun si placut la atingere. Este subtirica, perfecta pentru zilele calduroase de primavara. Imi place pentru ca poate fi purtata la absolut orice, fie tinuta eleganta sau casual, fie purtand o pereche de pantaloni, fusta sau chiar peste o rochita frumoasa.

  Eu am ales sa o port cu o pereche de pantaloni crem de la Kurtmann si un tricou tot de la ei. Am ales o pereche e pantofi crem pentru o tinuta eleganta. Iar geantade la Chicnova a completat perfect tinuta, potrivindu-se foarte bine cu modelul jachetei.

   Aaa… am uitat sa va spun, marimea aleasa de mine este M si imi vine perfect. Cred ca si S mi-ar fi venit, insa mai erau doar 2 modele pe stoc asa ca m-am grabit si am ales-o.  Daca va place nu ezitati sa o cumparati pentru ca merita fiecare banut in parte!

Jacketa: Sheinside
Pantaloni: Kurtmann
Tricou: Kurtmann
Geanta: Chicnova
Ceas: Sophia’s Boutique
Cercei: Sheinside
Pantofi: Magazin local

        

Cum vi se pare acesta jacheta?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Wow. Ador jacheta! Îți vine super cu pantalonii aia ♥♥♥ L-as purta mereu ♥ mulțumim pentru articol. #Deea

  2. Nu se potriveste cu tricoul ales de tine! Trebuia sa fie un tricou simplu,eventual un pic decoltat nicidecum cu franjuri! As fi ales o rochie alba! Iar cureaua maro,nu avea ce sa caute in peisaj! jacheta este de impact dar nu ma incred prea mult in materialul din care este confectionata! Bravo pentru plic si pantofi!

    • Multumesc tare mult pentru sugestii. Poate ca nu e cea mai buna tinuta, sau produsele alese nu sunt cele ideale, insa tipul acesta de postare nu e pentru a arata cat de fashion sunt. E o tinuta , pe care eu, o persoana simpla am ales sa o port. O sa tin cont de sugestiile tale pe viitor.

      Cat despre materialul jachetei, este unul bun.

      Mi-ar fi placut sa lasi si un nume. Te pup! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.