Super reducere de 70% la Sheinside

   Uff… a venit primavara in sfarsit, cel putin calendaristic dar totusi nu mai e zapada. Nu v-am mai spus de ceva timp promotiile celor de la sheinside si credeti-ma ca cea activa este tare tentanta.

   Eu astept doua colete de la ei, una prin postnl care a  ajuns la vama si nu stiu cand si daca voi ajunge sa o ridic ( eu totusi sper ca pana la sarbatori voi reusi ) si una care abia a fost trimisa prin ups si care sper ca va ajunge repede. Pe cea din urma nu v-am prezentat-o si nu v-am spus ce mi-am ales, insa timpul asta e prea zgarcit si trece prea repede!!

  Promotia activa pe Sheinside consta in reduceri de 70% la produsele de iarna. Da.. veti spune ca nu mai avem nevoie de ele de acum, dar eu cred ca e cel mai bun moment de a cumpara haine frumoase la preturi extrem de mici!  Dar sa stiti ca sunt haine si pentru acest sezon.
 



Winter apparels sale!

Do not forget the happy memory of Winter!

Up to 70% off ! Seize the chance!

Ends on Apr/3.

Sa va arat pe ce am pus eu ochii! <3

Cum vi se pare noua promotie?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

  1. Tentanta promotie,as fi vrut si eu sa imi cumpar o jacheta draguta de la ei pe care am vazut-o tot la tine dar vad ca nu mai vor sa imi aprobe nimic..Asta este,succes pentru a-ti ridica comanda de la Galati si sa le porti sanatoasa pe cele deja primite,pup! :*

  2. O promotie minunata !hainutele sunt dragute dar eu nu pot sa comand ca mi-ar veni coletul al posta vamala si sunt nevoita sa merg in alt oras … 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.