Flormar 10x Volume Sculpting Mascara- review

   Rimelul pentru mine reprezinta cea mai importanta parte a machiajului consider ca  il completeaza cel mai bine indiferent daca avem un make-up sofisticat sau unul simplu, el este punctul forte.

    In colectie am 7 rimeluri, nu stiu daca sunt multe sau putine insa e bine ca am de unde alege.  Cel despre care o sa va vorbesc astazi este un rimel abia primit si pot sa va spun ca fost primul produs incercat din colet.

   Este vorba de Flormar x10 volume sculpting mascara. Acesta promite sa separe genele si sa creeze de 10 ori mai mult volum.

  Ce spun eu.. pai imi place!! La nebunie! Nu stiu daca am incercat pana acum vreun produs Flormar care sa ma dezamageasca si sper sa nu incerc vreunul.

   Recipientul rimeului este unul clasic, destul de elegant, iar periuta este una obisnuita, asa ca nu este dificila aplicarea rimelului si nu ne putem murdari deloc.

   Negrul este destul de intens, suficient cat sa puna foarte bine in evidenta ochii. Eu aplic rimelul in doua straturi pentru un efect mai intens dar va pot spune sincer ca se pot aplica, chiar si 3 straturi fara a le incarca!

Sus: Fara rimel
Mijloc: 1 strat
Jos: 2 straturi

   Mie imi place la nebunie fiindca separa foarte bine genele, fata a le incarca nici macar putin, dupa aplicarea celor doua straturi efectul acela de machiaj natural exista. Eu l-am purtat 8 ore pe gene fara nicio problema nici nu a simtit ca sunt data cu rimel, nu s-a scurs, intins sau sa am picatele de rimel sub ochi. Despre volumul promis,adica de 10x mai mare ce pot sa spun, nu e chiar de 10x.. si sincer nu cred ca vreun rimel poate face asta! Insa ofera volum si alungire… de cand l-am primit il folosesc doar pe el, pentru ca are toate plusurile pe care eu le astept de la un astfel de produs si sincer.. nu are niciun minus.

  Eu vi-l recomand din toata inima, fara nicio retinere. Merita din plin!

Voi ati incercat acest rimel?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Wow. Chiar e foarte bun! Chiar și la un strat se vede diferența. Super bun, sa îl folosești cu drag !!! #Deea

  2. Imi place rimelul >Este foarte bun ,nu incarca si nu lipeste genele.Ti-au esit foarte bine .Mariana Cioranu

  3. Imi place ce ti-a iesit ! Am si eu un rimel de la Flormar si intr-adevar sunt foarte bune. Recomand si rujurile , care rezista ftmult pe buze, intre 4-6 ore , chiar daca am mancat sau am baut ceva ! 😉
    Si ojele sunt bunicele , au nuante ft frumoase ! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.