Anian Keratina Lichida pentru un par mai frumos, mai sanatos

In urma cu ceva timp mi-a sosit un coletel de la triodeluxe, colet ce continea doua produse, mai exact un produs pentru curatenie – Doracil moppa- spray -si un produs pentru ingrijirea parului – Anian Keratina Lichida -.


Consider ca am testat destul cel de-al doilea produs, Anian Keratina Lichida si cred ca a venit timpul sa va impartasesc impresiile mele.

Eu am mai incercat produse triodeluxe din gama cu keratina lichida, mai exact serul si am fost tare incantata. Insa in legatura cu acest produs, keratina lichida eram tare curioasa, am citit pe net o gramada de review-uri, toate pozitive, asa ca trebuia sa-l pun si eu la treaba, asa-i?

Acest produs este de fapt un tratament. Contine ingrediente identice cu cele din structura parului  care actioneaza in profunzime. 

Instructiuni de folosire: Dupa ce parul a fost uscat cu prosopul, aplicati keratina, masati usor si pieptanati.
Important este faptul ca parul trebuie uscat usor cu uscatorul, caldura fiind necesara pentru fixarea ingredientelor active in par.

Eu folosesc acest produs dupa fiecare spalare, urmand intocmai instructiunile, pentru un efect garantat.

Produsul se afla intr-o sticluta dintr-un plastic tare, ce prezinta un sistem de pulverizare specific produselor lichide, prezinta un sistem de blocare.

Mie mi se pare ca produsul are miros a  alcool sanitar, miros care nu ramane in par. Eu folosesc o cantitate normala de produs, insa trebuie sa aveti grija sa nu pulverizati in exces caci in acest fel parul se va ingrasa, lucru pe care, cu siguranta nu ni-l dorim.

Am observat inca de la prima aplicare rezultatele, in primul rand parul are mai mult volum decat inainte, se aranjeaza atat de frumos si nu se mai onduleaza ca de obicei. Dupa uscare veti vedea cum parul capata un luciu frumos, natural, si are un aspect mai sanatos. Acum dupa multe utilizari ale acestui produs, parul este mai puternic si mai vioi, straluceste atat de tare si mi se pare ca nu imi mai cade deloc – tind si sper  este datorita acestui produs-, parul este moale si matasos.

Desi, asa cum v-am spus mai sus, il folosesc dupa fiecare spalare, nu am consumat mult produs, motiv pentru care gramajul de 250 ml, pe care il are sticluta, imi va ajunge destul de mult timp.

Produsul nu mi se pare foarte scump, 40 lei, in conditiile in care rezultatele sunt vizibile si gramajul este generos.

Eu va recomand cu drag Anian Keratina Lichida, merita toti banii!!

Ati incercata cest produs?
Ce impresie v-a lasat?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Buna, si eu tot urmaresc de ceva timp acest produs, si nu stiam ce sa fac, sa il iau, o sa imi placa sau nu. Mersi mult de recomandare, sper sa faca si la mine treaba buna cu parul meu. O zi placuta

  2. Rotaru Gabriela Tatiana
    Interesant articol si produs,nu am avut ocazia sa-l folosesc pana acum dar o voi face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.