Notd- Choose red from L’oreal Paris

In aceasta saptamana va prezint o noua oja achizitionata de curand. Este vorba de oja L’oreal Paris din colectia exclusiva Freida intr-o nuanta superba de rosu.

De mult imi doream o astfel de oja fiindca o vazusem pe diferite bloguri si finish-ul mi s-a parut superb. Si intradevar este superb, poate ca totusi are un pret maricel 25 lei, eu nu prea dau atatia bani pe o oja, mai ales ca rezista pe unghiile mele la fel ca pe o oja de 5 lei, dar pe aceasta mi-am dorit-o asa de mult incat nu m-am mai uitat la banuti.

Eu am aplicat 2 straturi, se pot aplica si 3, fiindca dupa aplicare nu se vede aspectul acela de fals, sau de oja ingrosata, dimpotriva; arata atat de finut si delicat. Luciul este foarte frumos si se pastreaza pana cand o sterg. La capitolul rezistenta, asa cum se intampla si cum va zic de fiecare data, nicio oja nu rezista mai mult de 2-3 zile pe unghii, asa s-a intamplat si cu aceasta, a stat intacta pe unghii 3 zile fixe.

Pentru mine este oja perfecta, serios, se aplica foarte usor, se usuca foarte ( foarte ) repede, si are un luciu intens incat isi merita din plin banutii. Eu v-o recomand, insa va las pozele pentru a va convinge!

Voi ati incercat vreo oja din noua coletie L’oreal Paris?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. e foarte frumoasa!
    de ce nu folosesti un top coat pentru a nu mai avea probleme cu rezistenta ojei? oja trebuie purtata impreuna cu base coat si top coat pentru a rezista cu succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.