Ootd- Happy day

In postarea de astazi o sa va arat un outfit cu produsele despre care v-am vorbit si aici. Un outfit lejer, pentru o plimbare prin parc.
M-am simtit tare bine in aceasta tinuta, extrem de comoda si foarte chic, zic eu. Jeansii imi plac la nebunie, fiind cu talie inalta, cred ca ma avantajeaza tare bine. Marimea aleasa de mine este L, in conditiile in care eu port de regula S sau M. Imi vin bine, talia este putin larguta, de aceea trebuie sa port curea.

Bluza este superba. Poate veti spune ca nu e cine stie ce, dar fiind atat de simpla ne permite sa o combinam in multe tinute. Cred ca fermoparul lateral ii da un aer foarte sexy.

Geanta si ea e superba, cred ca din toate gentile pe care le am in acest moment, aceasta e preferata mea. Marimea este medie, dar este foarte incapatoare. Materialul este imitatie de piele de crocodil, nu pare deloc ieftina ci arata chiar bine pentru pretul ei. Imi place ca poate fi purtata atat ca geanta de mana cat si pe umar, datorita bretelei speciale.

Toate produsele care alcatuiesc aceasta tinuta imi plac la nebunie si vi le recomand fara nicio ezitare.

Bluza: Sheinside
Geanta: Sheinside
Jeansi: Romwe
Balerini: Magazin local
Ceas: Lovelyshoes
Cercei: Magazin local

<3
Cum vi se pare tinuta mea?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Frumoasa mai esti. Imi place ganta si bluzita, e tare faina. Si cum am mai spus de atatea ori, tie iti sta bine in orice. O zi placuta sa ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.