Ootd- yellow suit

V-am spus ca dupa ce am primit acest sacou, m-am gandit sa-l iau si pe alta culoare, de data aceasta si o marime mai mica, mai exact marimea S.
Zis si facut, sacoul acesta galben e divin! Culoarea e magnifica! Desi eu l-am purtat cu o pereche de jeansi, merge si mai bine cu o rochita… ies tare multe combinatii avandu-l pe el ca piesa de rezistenta.

Cu siguranta galbenul acesta aprins, va scoate din anonimat orice tinuta, e imposibil sa nu fim observate atunci cand il purtam. Materialul este unul bun, perfect pentru sezonul acesta; cand nu e nici cald, nici frig. Asa cum v-am spus mi-am luat marimea S, caci cel pe negru mi-e mare, dar ce credeti? Acesta ma tine atunci cand ma misc, asa ca o sa i-l dau mamei mele, fiindca ei ii vine perfect! ( E tare bine sa am pe cineva in familie caruia sa-i dau lucrurile pe care le cumpar si nu imi vin, nu mai risipesc bani si timp aiurea, daca nu e pentru mama, e pentru surioara mea, si tot gasesc un proprietar)

Si daca tot am facut combinatia cu o pereche de jeansi, cei pe care ii port sunt de la H&M si imi vine de minune! Ma simt excelent in ei, material de calitate si aspect placut. Cu siguranta pantalonii H&M merita toti banii.

Tricoul purtat cred eu ca vine bine cu acest sacou, are picatele galbene si rosii, asa ca ma incadrez bine in peisaj.

Sper sa va placa!

Sacou: Sheinside
Jeansi: H&M
Tricou: Bershka via Kurtmann
Pantofi: Magazin local
Ceas: Magazin local
Cercei: Magazin local
Colier: Lovelyshoes

Cum vi se pare tinuta mea?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.