Lotiune micelara Bioderma Sebium H2O- review

Daca acum ceva timp nici nu stiam ce e lotiunea micelara si pentru ce se foloseste, de cand am descoperit-o si am vazut ce treaba buna face, am incercat mai multe variante pentru a vedea care mi se potriveste cel mai bine.

Stiti deja ca v-am mai vorbit despre o lotiune micelara Bioderma, luata de pe Aoro, aceea a fost lotiune micelara Sebium H2O. Mi-a placut, insa nu o sa vorbesc din nou despre ea in acest articol, daca va doriti sa aflati parerea mea o puteti citi aici.

Trebuie sa recunosc ca de la cest brand renumit, Bioderma, am incercat doar lotiunile micelare insa pe viitor am de gand sa incerc si alte produse, fiindca sunt extrem de lauate si promit ca isi fac treba bine, acum nu ramane decat sa ma conving.

Astazi o sa va vorbesc tot despre o lotiune micelara , de data aceasta este lotiune micelara Bioderma Sensibio H2O. Este varianta pentru piele sensibila.

Descrierea oficiala:
Special creata pentru piele sensibila, normala sau uscata, lotiunea micelara Sensibio H2O curata delicat fata si conturul ochilor, indeparatnd chiar si amchiajul rezistent la apa.
Micelele din formula sa, atrag si capteaza impuritatile, mentinand in acelasi timp echilibrul cutanat.
efectul calmant al extrasului de castravete impreuna cu ingredientii activi previn si reduc iritatiile. Sensibio H2O asigura o toleranta oculara si cutanta excelenta (testat sub supraveghere oftalmologica).

Ce spun eu:


Desi am tenul gras si ar fi trebuit sa-mi placa mai mult celalalata lotiune micelara de la Bioderma, si anume Sebium H2O, si totusi nu a fost asa. Acum mi se pare mult mai eficienta noua lotiune Sensibio H2O. De ce spun asta? Fiindca indeparteaza mult mai repede si mai usor machiajul, atat al fetei cat si al ochilor. Nu am incercat pe machiajul rezistent la apa, fiindca nu prea folosesc, insa pentru un make-up obisnuit lotiunea acesta mi se pare cea mai buna.
Am folosit-o si pentru zona ochilor si nu am avut nicio iritatie, usturime sau vreo jena, dimpotriva, am simtit un efect revigorant iar rimelul si fardul de ochi a fost sters foarte repede, fara a fi nevoie sa insist.
Nici cu tenul nu am avut vreo problema. nu mi-au aparut cosuri sau alte iritatii, fondul de ten a fost indepartat cu usurinta, cu doar cateva dischete demachiante.

Fiind de la acelasi brand cele doua lotiuni incercate de mine, Sebium H2O si Sensibio H2O, am tendinta de a face o comparatie si in viziunea mea, cea din urma este mult mai buna. Cred ca indeparteaza mult mai repede si mai bine machiajul, nu este la fel de amara ca celalalta, lucru care imi place la nebunie.

Ambalajele sunt asemantoare,  cea noua Sebium H2O este de culoare roz, capacul se deschide usor.

Si de aceasta data mi-am luat varianta travell size, fiindca mi-am dorit sa vad daca isi face treaba bine iar mai apoi sa imi iau si varianta full size si trebuie sa spun ca a trecut testul cu brio. Pretul sau a fost de 25 lei. Pe site gasiti mai multe variante de lotiune micelara si cu diferite gramaje, in functie de dorintele voastre.

Voi ati incercat lotiunea micelara Bioderma Sensibio H2O?
Cum vi s-a parut?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

  1. Naty Shor Moon
    Nu am incercat nici o apa micelara pana acum ,am folosit doar creme demachiante de la cosmetic plant ;pretul e convenabil as putea incepe sa folosesc acest produs

  2. Super mult ai dat pt varianta travel size, eu o iau cu 10 lei de la Farmacia Tei si poti comanda si online. E cea mai buna apa micelara pe care am incercat-o pana acum, dar si cea mai scumpa, dar merita banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.