Ootd- Pink dress

Rochia pe care v-o arat astazi face parte din categoria ocazii speciale. E o rochita care imi place tare mult si care este potrivita pentru o locatie eleganta si selecta. E o rochie feminina, ce atrage atentia prin imbinarea culorilor calde si prin eleganta dantelei fine.

De cand am vazut-o am spus ca trebuie sa fie a mea, modelul este unic, ca si la cea albastra este un model pe care  rar il intalnesti. Desi mi-a fost putin teama in privinta marimii, am facut alegera cea mai buna si am sarit in sus de bucurie cand am imbracat-o si mi s-a potrivit manusa! Mi-am ales L, marimea cea mai mare de pe site, insa este facuta dupa un tipar mic, in conditiile in care eu de obicei port M, acum mi-am ales marimea cea mai mare de pe site.

Rochia este finuta, nu este nici prea lunga insa nici scurta, mie imi plac genul acesta de rochii si aceasta lungime, dantela de deasupra este o dantela finuta, lucrata frumos, Pe dedesupt prezinta 2 captuseli, cea crem peste care este dantela transparenta iar ultima este mai scurtuta pentru a impiedica sa se vada ce nu trebuie.
La spate se inchide cu un fermoar. imi place decolteul in V de la spate, ofera un plus de eleganta si un aer sexy.

Pantofii desi v-am spus ca nu mi se potrivesc ca si marime, am ales sa-i combin cu aceasta rochie. Au o culoare calda, placuta si merg asortati la orice. Fiindca imi plac atat de mult am sa-i iau si pe o marime mai mica si sper din tot sufletul sa mi se potriveasca.

Dressfashion Blue Prom Dresses

Rochie: SheIn
Pantofi : SheIn

Cum vi se pare tinuta de astazi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.