Jocuri noi pentru copii

Jocurile pe calculator sunt extrem de cautate de foarte mult timp. Cred ca jocurile sunt o modalitate foarte buna pentru un copil, pentru a-si petrece timpul liber. Bineinteles, timpul dedicat jocurilor pe calculator trebuie sa fie limitat si nu trebuie sa lasam copii sa petreaca ore in sir acolo.

Eu am 22 de ani si inca ma joc pe calculator, va imaginati ce bucurie este pentru cei mici atunci cand descopera un nou joc interesant, care le captiveaza instant toata atentia. Pe net sunt o multime e astfel de jocuri, am descoperit un nou site diversificat ce contine tot felul de jocuri pentru copii de toate varstele si care adauga jocuri noi constant. Este foarte importanta diversitatea in ceea ce consta aceste jocuri.; cei care aveti copii stiti acest lucru, este aproape imposibil ca un copil sa se joace de mai multe ori acelasi joc, ei cauta incontinuu ceva nou si atractiv.

Daca ma intrebati pe mine ce jocuri sunt mai cautate si care imi starnesc pana si mie interesul, v-as spune ca jocuri in 2 . De ce? fiindca acest tip de joc atrage cel mai mult atentia, in acest fel se invata a lucra individual dar mai ales alaturi de un colectiv. Se pot dezvolata abilitati, si se invata a imparti lucrurile pe care le detin,  si mai ales distractia este mai mare pe masura ce jocurile se joaca in 2.
Cred ca acest tip de joc, ajuta foarte mult la dezvotarea unui copil, se pot invata lucruri noi intr-un mod atractiv, care nu il plictiseste.  Jocurile in 2 permit copiilor nostri sa se joace cu alti copii chiar din intreaga lume dar si a doi copii care deja se cunosc. Pentru doi prieteni este o mare bucurie sa poata vedea reactia fiecaruia atunci cand pierde sau castiga, invata sa se inteleaga si sa se respecte reciproc.

Cred ca jocurile de copii sunt o modalitate perfecta pentru a se relaxa un copil.

Voi lasati va lasati copiii sa se joace pe calculator?
Ce tip de jocuri prefera?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.