Noutati testate de la Flormar

Acum ceva timp am primit bunatatile astea de la Flormar. Am mai incercat produse Flormar si toate mi-au placut la nebunie si s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele. De data aceasta am avut ocazia sa incerc 2 farduri, un deodorant, un balsam de buze si un fond de ten.
O sa incep cu fardul din  gama Fusion Backed Eye Shadow in nuanta Cloud in the Sky. Acest fard mi se pare extrem de atragator, la inceput prin ambalajul dragut in nuante de verde, albastru, rosu si mov, iar mai apoi prin calitatea fardului. Acest fard este o combinare intre 3 nuante, alb predominat, albastru si maro. Mi se pare o combinatie reusita, astfel putem realiza un machiaj in doar cateva clipe cu un singur produs. Fardul este sidefat, foarte pigmentat si rezista foarte bine pe pleoape, aproximativ 5 ore fara primer. Eu vi-l recomand cu mare drag! 

Blasamul de buze arata si el extrem de bine. Cred ca toate vedem asemanarea dintre acesta si balsamul de buze Eos. Imi place ambalajul, foarte atractiv, culoare il reprezinta, avand aroma de portocale ( mandarina ). Hidrateaza foarte bine buzele iar aroma de portocala ramane intens pe buze.

Urmatorul fard de ploape, din pacate, a ajuns distrus la mine, cred ca este din cauza transportului. Mi-a parut tare rau sa-l vad asa, mai ales ca nuantele arata foarte bine, insa nu-l pot folosi. Este nuanta Terracotta Trio Eye Shadow.

Fondul de ten primit de la ei este nou pentru mine, nu am incercat un atfel de fond de ten pana acum. Are o textura de spuma, ce se uniformizeaza foarte bine pe piele, fara sa lase urme inestetice sau sa se vada. Eu l-am incercat pe ten insa nu mi se potriveste nuanta, este mult prea inchisa pentru mine. Ambalajul este practic, are SPF 25. Mi-ar fi placut ca nuanta sa mi se potriveasca fiindca l-as fi folosit incontinuu.

Deodorantul Flormar este ceva nou pentru mine, nici macar nu am stiut ca au astfel de produse. De cand la primit , l-am si pus la treaba. Imi place mult mirosul sau, sotul chiar m-a intrebat daca m-am dat cu parfum. Protejeaza foarte bine, nu am mai transpirat atat de mult iar mirosul urat nu a mai existat. Il recomand!

Ati folosit vreunul din aceste produse? Cum vi s-au parut?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.