Ootd- Black dress and fringes

In postarea de astazi va arat o rochie primita de curand. Rochie ce am castigat-o de la SheIn in cadrul unui concurs dedicat bloggerilor. am avut de ales intre 5 rochite si aceasta a fost preferata mea.
Nu a fost trimisa prin UPS insa chiar si asa, a ajuns direct acasa. Atat de fericita am fost, stiind ca nu mai sunt nevoita sa merg la vama dupa ea.
Am deschis pachetul cu grija, nerabdatoare sa vad daca rochia mi se potriveste. Marimea imi este buna, am ales S, insa decupajele acelea de jos, ma impidica sa port rochita. De ce? fiindca mi se vede tot prin ea, daca as fi fost putin mai scunda ar fi fost perfecta.; de aceea o sa i-o daruiesc surorii mele- ei ii vine si mai bine! M nu as fi putut sa-mi iau fiindca ar fi fost ingrozitor de larga. Pentru aceste poze, am purtat o pereche de pantaloni scurti pe dedesupt.
Imi place mult modelul, este lejera, perfecta pentru zilele de vara.

Am ales sa combin rochita cu perechea mea favorita de ghetute de la Amiclubwear. Suna asa de frumoase!! Sunt din piele intoarsa, mi-am ales marimea 5,5 ( marime ce corespunde cu 36 european ) si imi vine perfect!
V-am spus ca mai asteptam o perche tot in acest gen, insa pe un rosu marsala ( nu am prea pricep la culori :)) ) si as fi mers si aceea pereche de minune cu rochita. Inca sper ca acel colet nu a  fost trimis inapoi, fiindca  luna aceasta o sa ajung la vama.

Rochie: SheIn
Ghete maro:  Amiclubwear
Ghete rosii: Amiclubwear

Cum vi se pare tinuta de astazi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.