Ootd- One dress, two pairs of shoes

Outfitul de astazi este unul simplu insa de mare efect. Am ales sa va arat rochia primita de curand purtata cu doua perechi de incaltaminte.
In mod normal as fi purtat aceasta rochita cu tocuri sau balerini, mai elegant-casual insa am incercat sa fac o schimbare a stilului. Pentru inceput va arat si cum arata balerinii cu floricele, balerini care imi plac tare mult insa care ma strang putin, asa ca ii voi da surorii mele.

Rochia imi place la nebunie, este perfecta pentru zilele de vara insa si pentru noptile mai racoroase. Poate fi purtata fara nicio problema, atat cu tocuri elegante cat si balerini saaaaau pantofi, asa cum am purtat-o eu ieri la plimbare. Rochia este marimea M si desi la inceput am avut impresia ca ma tine, nu e asa, m-am simtit foarte comod in ea si nu am avut nicio problema. Singurul incovenient, daca ii pot spune asa, este captuseala de dedesupt care este foarte scurta, mai exact.. abia acopera fundul, dar din fericire nu se vede nimic prin materialul rochiei, insa ma simt ciudat sa stiu ca nu e suficient de lunga. Eee.. atata timp cat nu se vede nimic e suuuper!!

Pantofii… asa cum v-am spus mai sus, am incercat o schimbare de stil si am purtat noii mei pantofi albi. Pantofi foarte miiisto!! Imi plac la nebunie, cred ca se potrivesc la absolut orice! Marimea luata este 36 si se potriveste perfect. Totusi ( caci mereu exista un dar.. ), desi materialul este foarte moale si nu m-as fi gandit ca o sa ma jeneze, mi-au facut niste bataturi de toata frumusetea. I-am purtat cu piciorul gol si probabil de aceea m-au batut, insa data viitoare ii voi purta cu sosete. Dar nu-mi pare deloc rau ca i-am luat!

Ceasul este si el nou, si  deja ati vazut ca am un concurs prin care o sa il daruiesc unei participante.

Rochie: SheIn
Pantofi: SheIn
Balerini: Jollychic


Cum vi se pare tinuta?
O preferati cu balerinii sau pantofi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.