Let’s Love Life de la Melkior

   Nu e o noutate ca Melkior reuseste sa surpinda toata frumusetea naturii in paletele lor. Nici faptul ca noile colectii ne atrag instant prin frumusetea si calitatea produselor.

   Melkior lanseaza colectia ” Let’s Love Life„. Colectie ce imbina culorile calde si cele reci. Mai exact, prin aceasta aceasta colectie se transpune topirea ghetarilor si cresterea nivelului apelor, ce se datoreaza schimbarilor climatice si unei lupte ce se da intre cald si rece. O lupta care se reflecta in culorile din noua colectie, unde gasim culori calde care ne duc cu gandul la lava vulcanilor si culori reci care ne amintesc de ghetari.

   Este o colectie in  tendinte, o colectie care ne aminteste faptul ca planeta noastra este importanta si trebuie sa o ocrotim. Sa iubim viata, sa ne iubim propria viata, sa ocrotim planeta!

   Trebuie sa recunosc ca mi se pare o asociere reusita, pana acum niciodata nu m-am gandit la aceste 2 lucruri: topirea ghetarilor si crestera nivelului apelor atunci cand mi-am realizat machiajul. Aceasta asociere imi place si culorile din noua colectie sunt reusite, folosite impreuna se realizeaza un machiaj nedescris de frumos, ce reuseste sa puna in avidenta trasaturile noastre frumoase.

    Noua coletie Melkior contine urmatoarele produse:

  • 3 nuante de oje :Lava, Ice, Hope. Pret 29 lei

  • 3 nuante de farduri de pleoape: Volcano, Wish,  Deep See. Pret 27 lei

  • 2 nuante de rujuri: Irresistible, Deep Love. Pret: 39,90 lei

Mie mi se pare o colectie reusita, denumirea produselor este speciala iar preturile sunt foarte accesibile!

Cu ocazia lansarii noii colectii, Promotia Lunii aduce un CADOU special pentru toti clientii din magazinele Melkior sau de pe site www.melkior.ro.
Melkior te indeamna sa protejezi NATURA !


Tentanta oferta! 
Voua ce v-a atras in mod special atentia?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.