Ootd- Rochie de ocazie din paiete

Am inceput anul 2016 cu multe rochii de ocazie. M-am axat pe acest tip de rochii fiindca in vara am tot felul de evenimente si mi-au placut atat de mult modelele alese incat mi-am zis ca mai bine le comand de pe acum, decat sa risc sa nu le mai gasesc.
De data aceasta mi-am ales o rochie verde din paiete, Desi mi-a fost teama in privinta lungimii, am crezut ca imi va fi foarte scurta, nu este asa, are o lungime medie, perfecta pentru mine. Din pacate am gresit cu alegerea marimii, mi-am luat-o pe masura L, fiind foarteee larga pe mine, am zis ca o modific insa nu stiu daca va merge si decat sa o stric, prefer sa o vand pe aceasta si sa mi-o iau din nou, pe o masura mai mica. Nu stiu ce a fost in capul meu, caci masurile de pe site sunt corecte si marimea M mi-ar fi venit perfect! 
Oricum mie imi place la nebunie modelul si arata super bine in realitate, in poze par mai plinuta fiindca marimea imi e prea mare, dar daca alegerea mea ar fi fost una potrivita ar fi aratat bestial. Eu va recomand sa o luati, este de caliatte si nici nu costa mult!

Cum vi se pare aceasta rochie?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Mie imi place mult de tot, e superba! Pacat ca este mare, cu o mărime mai mica ar fi arătat perfect (desi si asa vine bine). Pai, poate reusesti sa o vinzi si sa o recumperi pe o mărime mai mica, succes! :*

  2. foarte faina. nu exista riscul sa cada dupa umeri? 😀 si inca ceva, nu iti da senzatia de mancarime de la paiete? am eu una si nu o suport din cauza asta :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.