Extensii de par de la BestHairBuy

      Daca in ultima postare va vorbeam despre extensiile de par vandute en-gros, mai exact pentru cei ce au deschisa o afacere in domeniul infrumusetarii, de data aceasta o sa va vorbesc despre un nou site, dar un site de pe care ne putem cumpara si noi, femeile ce-si doresc un par mai lung, mai bogat.
     Este vorba despre BestHairBuy, un site ce le premite femeilor din intreaga lume sa-si achizitioneze atat extensii pentru par cat si peruci- 100 Human Hair Wigs-, pentru un look complet schimbat.
      Desi trebuie sa recunosc ca pana acum nu am folosit niciodata extensii, parul meu imi permite sa-l aranjez in diverite feluri, dar sunt tentata sa fac o schimbare in sensul acesta. As dori sa incerc extensii, mai ales pentru ocaziile speciale din viata mea, in acest fel voi realiza coafuri sofisticate, pe care nu reusesc sa le realizez cu parul meu.
      M-am documentat cu privire la extensiile de par si as vrea sa va impartasesc si voua nouttaile.
     Asa cum bine stiti extensiile de par sunt de mai multe tipuri. Sunt diferite, atat de la modul lor de constructie, tehnica de atasare in par cat si calitatea parului folosit. Extensiile pot avea diferite lungimi, culori sau forme. Tehnicile de atasare sunt cele care fac diferenta.
     Extensiile de par cu adeziv: Acestea se aplica dupa ce am spalat si uscat parul, la radacina firelor de par, aproape de scalp dar fara a-l atinge deasupra parului natural, printr-o metoda numita micro-bonding.
     Extensii de par impletite: este cea mai utilizata metoda de aplicare a extensiilor, dar care din pacate, dureaza cel mai putin. Este o optiune buna, in cazul in care nu vrei ca parul tau sa fie afectat de adezivi.
      Extensii de par clip-on: cea mai simpla si mai rapida metoda de aplicare a extensiilor. Nu este nevoie de ajutorul unui stilist, putand sa le aplicam chiar noi, clipsurile sunt foarte micute, se prind usor de parul natural si sunt acoperite perfect de acesta. Singurul inconvenient poate fi faptul ca trebuiesc indepartate inainte de a merge la culcare sau inainte sa speli parul, iar mai apoi trebuie reaplicate.
     Acestea fiind spuse, nu mai ramane decat sa alegem tipul de extensie care ni se pare cel mai usor si cel mai la indemana.
     Site-ul despre care va vorbesc are aceste tipuri de extensii, putand sa ne alegem ceea ce dorim: http://www.besthairbuy.com/closure/ si  http://www.besthairbuy.com/tape-in-hair-extensions/.



Voi ati folosit extensii de par pana cum?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.