Ootd- Rochie maxi cu imprimeu vintage

     Afara e o caldura insuportabila, mi-am dorit sa vina vara insa nici cu temperaturi atat de ridicate, abia mai pot respira..
     Duminica am avut noroc si vremea nu a fost atat de caniculara ca astazi si am realizat cateva poze cu unul din articolele vestimentare primite de curand. Este vorba tot de o rochie, de data asta o rochie maxi. Rochiile maxi au fost in trend in fiecare vara insa pe mine niciodata nu m-au atras, pana acum, cand am vazut rochia aceasta cu imprimeu absolut superba.
     Pozele clientelor m-au indemnat sa o iau, fiindca pe toate se aseza tare bine. Marimea mi-am ales-o ca de obicei, dupa dimensiunile de pe site si nu am dat gres, mai exact M. Rochia este confectionata dintr-un material vaporors, astfel incat pe caldura aceasta este numai buna de purtat, in talie prezinta un elastic ce se muleaza dupa forma taliei, iar pe lateral are doua taieturi, poate fi putin incomod atunci cand bate vantul caci e un risc sa se vada ce avem pe dedesupt. Eu am purtat-o deja de cateva ori insa nu am avut nicio problema.
     Am ales sa port rochia cu noile mele sandale, care sunt tare comode si au un pret foarte bun.
     Imi place la nebunie!! Si chiar va recomand sa o achizitionati.

Voi aveti o rochie maxi in garderoba?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.