Wishlist de la Rosegal

     Se pare ca vara in sfarsit si-a intrat in drepturi, lucru care ma bucura enorm, astfel pot imbraca rochitele preferate si nu doar jeansi si bluze. Rasfoind diversele site-uri, am dat peste unul nou, de pe care nu am comandat niciodata pana acum, insa am in drum spre mine 2 produse. Este vorba despre Rosegal. Am aruncat o privire pe site si am vazut ac sunt cliente care au pus poze cu produsele cumparate si mie mi se par ca arata exact ca pe site! Preturile sunt bunicele, iar transportul este gratis. Au atat haine pentru femei acat si pentru barbati, incaltaminte, genti, accesorii si produse de frumusete.
     Am facut un mic wishlist, care sper sa va inspire.











Voi stiati de acest site?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

  1. Draga mea, Rosegal e un scam, o inselatorie. Sper din suflet sa vina ce ai comandat, dar din experienta altora, daca iti vine vreodata vreun produs comandata, va ajunge in cateva luni si nu va avea nicio legatura cu hainele din poze. Ai grija cu site-uri de felul acesta, ar fi bine sa te documentezi un pic inainte de a da banii.

    • Nu stiu ce sa zic. eEu am inceput o colaborare cu ei si o sa va tin la curent daca sunt de cuvant. Desi am colaborat si comandat de pe aproximativ 7-8 site-uri chinezesti toti au fost de cuvant si si-au trimis comenzile. Imi pare rau daca nu ti-au sosit coletele si ai avut intamplari nefericite. Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.