Gel de dus catifelat cu vanilie neagra Bottega Verde- review

     V-am vorbit aici despre prima mea comanda de la Bottega Verde.ro, am primit produsele, le-am testat iar acum revin cu impresiile mele despre ele.
     Primul pe lista este gelul de dus catifelat cu vanilie neagra. Eu sunt innebunita dupa gelurile de dus si la un moment dat aveam vreo 10 deschise, pana cand m-am hotarat sa le termin pe cele incepute iar mai apoi sa-mi achizitionez altele. Insa, de prima data de cand am vazut pe site acest gel de dus, mi-am spus ca trebuie sa il incerc! Vanilia se afla printre aromele mele preferate cand vine vorba de geluri de dus sau produse de infrumusetare.

     Inca de cand am primit coletul am ramas placut impresionata sa vad ca produsele arata foarte bine, ambalajele reusesc sa atraga in mod instant admiratia si implicit, dorinta de a testa produsul.
      Gelul de dus se gaseste intr-o sticla din plastic, de culoare neagra ce prezinta un capac. Capacul se dechide tare usor, nefiind nevoie sa insist sau sa-mi rup unghiile. Gelul de dus are o textura apoasa de culoare alba ce face o spuma densa. Mirosul este specific vaniliei insa de fiecare data cand il folosesc pe mine ma duce cu gandul al un pahar rece de Cola – yummmy!-. Spre marea mea uimire pielea ramane extrem de catifelata dupa folosire si nu mai  am nevoie de aplicarea unei lotiuni de corp iar mirosul ramane delicat pe piele.

     Are un gramaj suficient, 400 ml si este destul de spornic, nu este necesar sa folosim o cantitate imensa de produs caci face tare multa spuma, iar pretul este mai mult decat avantajos. Eu una sunt tare incantata ca am descoperit acest brand si deja mi-am adaugat noi produse in wishlist.

     Iar pentru voi, dragi cititori, avem un cadou: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul CRISS inainte sa finalizati comanda. Dar grabiti-va! Caci doar primii 20 vor putea beneficia de el.

Voi ati incercat produsele Bottega Verde?
Ce impresii v-au lasat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

  1. nu am incercat acest produs ,dar imi plac in general gelurile de dus ca si tine am mai multe deschise fara sa ma hotarasc la unul anume ,este interesanta sticla si cularea ,nu stiu de mirosul de vanilie daca nu este prea dulce pentru gustul meu dar merita incercat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.