Ootd- Bluza alba cu imprimeu brodat

     Saptamna ce tocmai se inchieie mi-am primit noul colet Romwe si mi-am luat de la posta vamala un colet Pinkbasis pe care il credeam pierdut. Toate produse arata foarte bine in realitate, insa asa cum stiti, sarcina m-a facut sa iau cateva kilograme in plus iar masurile alese in cazul unor produse nu mi se potrivesc in aceasta perioada. Dar nu e o problema pentru mine, caci eram constienta de acest lucru cand mi-am ales produsele si nu am vrut sa-mi iau marimi prea mari pe care mai apoi sa nu le mai pot purta.
     Astazi o sa va arat doua produse tare dragi mie. Bluza alba brodata arata superb in realitate, ma duce cu gandul la o ie iar materialul este foarte vaporos. Eu mi-am luat marimea M si imi vine chiar si acum, manecile stil fluture acopera foarte bine burtica.
      Desi daca as fi primit bluza in urma cu jumatate de an sau in vara anului trecut as fi ales sa o port cu o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta, dar astazi am ales sa o port cu o pereche de colanti negri, caci doar in ei ma simt bine.
      Pentru incaltaminte am ales sa port noile sandale cu platforma, mi-am ales marimea 36 care acum ma strange putin, insa sper ca dupa aceasta perioada sa imi vine bine fiindca sunt tare comode. Le recomand!

Colanti: H&M

Cum vi se pare tinuta de astazi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

  1. o tinuta lejera ,iti sta foarte bine ,imi place la nebunie bluza se aseamana cu o ie ,putin asimetrica sau imi pare mie,oricum iti acunde si burtica si dupa ce nasti tot porti sa o mai porti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.