Cumparaturi de la Melkior, Bottega Verde si Emag

     In postarea de astazi vreau sa va prezint micile cumparaturi din aceasta saptamana. Mi-am luat produse de care chiar aveam nevoie si nu am irosit banii pe nimicuri, in plus la toate comenzile am profitat de mega reduceri.
     O sa incep cu prima comanda plasata, mai exact cea de la Melkior. Am profitat de oferta lor de 1+1 gratis la fardurile de ochi, am cumparat 6 si am platit doar 3, in plus am primit cadou paleta magnetica pentru cele 6 farduri iar transportul prin curier a fost gratis. Mai exact am cumparat produse in valoare de 151 de lei si am platit doar 51 de lei, suuuper avanatajos!! Mi-am ales cateva nuante care se potrivesc perfect in aceasta toamna.
     Eu va recomand sa urmariti pagina lor de facebook pentru ca au foarte des oferte bunicele iar produsele lor merita toata atentia! Sunt de calitate iar preturile mi se par foarte accesibile.

      Cea de-a doua comanda mult asteptata a fost cea de la Bottega Verde. E a doua comanda pe care o primesc de la ei si sunt la fel de multumita ca atunci cand am deschis primul colet. In aceasta comanda mi-am ales un gel de dus, un rimel, un creion dermatograf negru si o masca de par cu ulei de masline. In plus am primit cadou sapunul lichid cu extract de orez venere. Toate aceste produse au fost la reducere si au costat doar 117 lei. Maine revin cu primul review.

      Ultima comanda am pandit-o ceva timp pe emag. Imi doream varianta full size a fondului de ten Vichy Dermablend 3D correction si acum aproximativ o saptamana am gasit o reducere bunicica a produsului pe site, dar pana sa ma hotarasc eu, nuanta 25 Nude, pe care o cautam disparuse instant de pe stoc, asa ca am mai asteptat cateva zile pana au actualizat stocul. L-am luat cu 69 lei, in conditiile in care pe alte site-uri l-am vazut la preturi de peste 80 de lei. Si pe langa fond de ten mi-am luat si o oja Astor fiindca  rezista super bine pe unghii.

     Cam atat pentru articolul de astazi. Astept o comanda de la Yves Rocher, care abia a fost expediata si despre care o sa va vorbesc dupa ce o primesc.

Voi ce cumparaturi ati mai facut?
Ati incercat vreun produs din cele cumparate? 
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Nu am incercat nici un produs, desi ma tenteaza fondul de ten. Urmeaza sa imi achizitionez un fard de sprancene de la Anastasia Soare. Sper sa faci un review mai indetaliat fondului de ten, ca sunt tentata sa il incerc, asa cum am mai spus.

  2. Foarte faine fardurile de la Melkior, ei au oricum produse de calitate, iar oferta a fost foarte avantajoasă.Nu am profitat pentru că am destule farduri, dar nu am timp să le folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.