Cumparaturi de la Yves Rocher

     Saptamna trecuta am profitat de o super oferta de la Yves Rocher. Sincera sa fiu, nu am plasat comenzi pe site fara sa fi gasit vreo oferta buna, fiindca nu am avut nevoie de ceva in mod special, insa au oferte bunicele si ofera cadouri consistente la toate comenzile.
     In plus, cand plasez o comanda vorbesc si cu sora mea, asa ca nu platim foarte mult.
     Oferta de care am profitat a fost reducerea de 100 lei la o comanda de minim 200 lei. Mi se pare cea mai profitabila afacere, caci cu 200 lei putem adauga o gramada de produse in cos si vom plati doar jumatate. Eu am impartit cu sora mea comanda, asa ca fiecare dintre noi a platit doar 50 lei pentru produse in valoare de 100 lei, transportul a fost gratuit si am avut fiecare cate un cadou frumos.

     Eu m-am indragostit de gelurile lor de dus, sunt foarte cremoase, delicate si costa foarte putin, motiv pentru care mi-am ales 3: gel de dus cu bob de cafea, gel de dus cu nuci de macadamia si gelul de dus floare de bumbac. Un alt produs necesar a fost balsamul reparator pentru picioare, caci anul acesta, pe perioada sarcinii am probleme cu calcaiele mai mult ca niciodata!! si am nevoie de hranire intensa.
     Mi-am adaugat in comanda si o crema pentru fata, mai exact un gel crema zero defecte. E prima data cand cumpar o crema de fata de la ei si sper sa-mi fie de folos.
     Laptele demachiant cu efect de netezire si-a facut si el loc in comanda, sper sa obtin rezultate bune, folosindu-l in acelasi timp cu gelul crema.
     Cadourile oferite la aceasta comanda au fost un rimel cu efect de alungire, pe care si l-a ales sora mea, parfumul Naturelle, pe care l-am ales eu si un mini gel de dus oferit la orice comanda.
     In curand o sa revin cu review pentru fiecare dintre produse, asa ca, daca va intereseaza ceva in mod special imi puteti spune.

     Si cum v-am anuntat pe facebook ca unul din produsele cumparate il voi darui uneia dintre voi in cadrul unui viitor concurs, a venit timpul sa va spun si care e, caci nimeni de pe facebook nu a ghicit. Este vorba de apa de toaleta Naturelle!! Eu il mai am, asa ca sper ca una dintre voi sa se bucure de el. Cat de curand o sa lansez concursul, asa ca fiti cu ochii pe pagina de facebook.

       Si pentru a fi la curent cu ofertele Yves Rocher, va recomand sa va abonati la newsletter, asa veti afla imediat de ele.

Voi ce cumparaturi ati mai facut?
Ati profitat de oferta celor de la Yves Rocher?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.