Gel de dus bogat cu unt de shea de la Bottega Verde- review

     V-am vorbit in acest articol despre ultima comanda Bottega Verde. Am primit coletul cu mult entuziasm apoi am si pus la treaba primul produs, care a fost primul adaugat si in cosul de cumparaturi.
     Este vorba de gel de dus bogat cu unt de shea. Este cel de-al treilea gel de dus incercat de la acest brand si sunt super incantata ca le-am descoperit! Mi se par foarte accesibile ca si pret, 20 lei pentru un produs de 400 ml. Preferatul meu a fost gelul de dus cu vanilie neagra, asa ca eram curioasa de aroma celui pe care l-am cumparat acum. Imi plac aromele dulci si intotdeauna mi-au atars atentia produsele imbogatite cu unt de shea.. Spre deosebire de cel cu vanilie incercat luna trecuta ( pe care l-am si terminat ;)) ), acesta are o textura cremoasa si nu lichida, face spuma delicata iar mirosul dulce rezista delicat pe piele ore bune dupa folosire. Aroma sa este dulce si fructata, imbogatita cu note de Seringa  si accente usoare de nuca de cocos si vanilie. Pielea ramane catifelata si nu este necesar sa folosesc lotiune de corp. Ambalajul este unul practic, din plastic tare iar capacul se deschide usor.

     Eu sunt incantata de noul gel de dus cumparat si va pot garanta ca in urmatoarea comanda voi incerca alta aroma delicioasa!

      Iar pentru voi, dragi cititori, avem un cadou: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul CRISS inainte sa finalizati comanda. Dar grabiti-va! Caci doar primii 20 vor putea beneficia de el.

Voi ati incercat gelurile de dus Bottega Verde?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.