Geluri de dus de la BottegaVerde.ro- review

     Nu e o noutate ca produsele de pe BottegaVerde.ro m-au incantat atat prin pret cat mai ales prin calitate. Despre gelurile lor de dus eu v-am mai vorbit, dar fiindca sunt tare curioasa din fire mi-am dorit sa incerc inca o aroma din colectia lor. Shht.. astazi am plasat o comanda si mi-am mai luat inca unul!
     Fiindca simturile mele au fost rasfatate pe deplin, m-am decis sa ii iau si sotului un gel de dus pentru a se bucura si el de aroma intensa a gelurilor de dus BottegaVerde.
     Gelul de dus ales pentru mine a fost gelul de dus delicat cu miere. La fel ca toate celalalte geluri de dus incercate si acesta se gaseste intr-un recipient din plastic transparent, ce se deschide foarte usor cu un capac. Are o consistenta lichida de culoare galbena iar mirosul intens, a miere, rezista dupa utilizare. Face spuma bogata iar pielea este rasfatata ramanand fina dupa aplicare. Gramajul sau de 400 ml, la pretul de 21 lei este unul suficient. Recomand cu incredere!

     Gelul de dus ales pentru sotul meu este din gama UOMO- lemn marin, mai exact gelul de dus cu minerale. Dupa folosire l-am pus frumos sa-mi explice tot ce ma intereseaza pentru o descriere detaliata. ;))
     Gelul de dus se gaseste intr-un ambalaj practic din plastic, are textura lichida si este incolor. Are un miros palcut, natural si proaspat ce se mentine pe piele dupa utilizare ( acest lucru vi-l pot garanta si eu ). Face o spuma delicata. Gramajul sau este de 200 ml si l-am achizitionat la pretul de 17 lei insa acum este redus la 14 lei, asa ca va invit sa profitati de reducerile de pe site si sa-l adaugati in cos!

Voi ati incercat gelurile de dus BottegaVerde?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.