Mega reduceri de Black Friday pe BottegaVerde.ro

     Despre BottegaVerde.ro v-am mai vorbit de cateva ori, am primit deja 3 comenzi de la ei si sunt extrem de multumita, este unul din cele mai bune site-uri de pe care mi-am cumparat produse, calitatea este exceptionala iar preturile foarte accesibile.
     Asa cum bine stiti, in noiembrie este avalansa de reduceri, astfel incat nici cei de la BottegaVerde.ro nu se dau la o parte si organizeaza Black Friday in DOUA weekend-uri din luna noiembrie: atat pe 18-20 noiembrie cat si pe 25-27 noiembrie, reducerile ce vor fi anuntate vineri sunt de pana la 80%!! Stiu ca mai este ceva timp pana atunci, insa zilele trec tare repede si este bine sa avem un ragaz, adaugand produsele dorite de Black Friday pe wishlist este mult mai sigur ca in vinerea reducerilor sa plasam imediat comanda pentru a nu se epuiza stocurile.

     Mi se pare ca reducerile de Black Friday sunt o ocazie buna sa ne pregatim de Craciun si sa ne facem stocurile de cadouri. Cadouri calitative si super ieftine!!
     Daca inca nu ati plasat o comanda pe site, trebuie sa va spun si de campania ” Frumusetea este in tine„, unde poti dona 5 lei sau 25 lei pentru impadurirea terenurilor din sudul Romaniei si puteti alege una din cele 4 ilustratii realizate de Liliana Arnaut. Mai multe detalii despre campanie puteti citi AICI.

   
     Eu sunt tare nerabdatoare si deja mi-am facut un wishlist imens!!

Voi aveti ceva pe wishlist de la BottegaVerde.ro?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.