Cum sa realizam un machiaj pentru Ziua Indragostitilor cu produse ieftine dar de calitate

     Oficial am intrat in luna iubirii, se apropie cu pasi repezi Ziua Indragostitilor si sarbatoarea romaneasca Dragobetele, asa ca trebuie sa incepem cautarea cadoului perfect pentru persoana iubita si mai mult de atat sa cautam produsele perfecte pentru un make-up reusit, pentru a-l surprinde pe cel iubit.
     Eu mi-am facut din timp cumparaturile pe BottegaVerde.ro, astfel incat pot veni in ajutorul vostru cu un machiaj pentru seara romantica, un machiaj festiv care pune frumos in evidenta trasaturile fetei dar care se face remarcat prin simplitate. Pentru realizarea acestui machiaj eu nu am avut nevoie de un teanc de produse, deci orice doamna si domnisoara poate fi frumoasa cu doar 4-5 produse. Am facut special cumparaturi pentru aceste zile asa ca vin in ajutorul vostru cu idei de produse de make-up foarte bune ca si calitate iar preturile sunt extrem de bune.

     Eu am ales ca pentru machiajul fetei sa folosesc un CC-cream, care sa acopere imperfectiunile dar care sa nu-mi lase tenul incarcat. Am ales pentru un plus de feminitate un fard de obraz pe care l-am cumparat de curand, de mult l-am avut pe wishlist dar fiind foarte cautat abia acum am reusit sa-l gasesc pe stoc, mi-am ales nuanta piersica, o nuanta naturala care se vede frumos pe ten. Are o culoare intensa iar pensula din dotare mangaie cu delicatete tenul. Pentru machiajul ochilor am ales o paleta de farduri in nuante de mov, nuante care pun foarte bine in evidenta ochii. Fardurile, de asemenea sunt cumparate de curand si nu ma asteptam sa fie chiar atat de bune. Sunt sidefate, perfecte pentru un machiaj romantic de seara, sunt pigmentate si rezista foarte bine pe pleoape chiar daca nu folosim primer. Eu sunt mega incantata de achizitie si cu siguranta le voi folosi extrem de des. Pentru gene am folosit rimelul meu preferat, care mi-a lungit si arcuit genele. Un pont: pentru gene mai arcuite si mai lungi recoamand folosirea clestelui de gene. Chiar da rezultate, daca stiti cum sa il folositi!
     Pentru buze am ales sa port un luciu de buze intr-o nuanta naturala fiindca machiajul ochilor este destul de evidentiat.

     Machiajul realizat, acum nu mai ramane decat sa ne alegem oja preferata pentru o manichiura perfecta. Eu am doua idei pentru voi, mi-am cumparat doua oje superbe care se potrivesc de minune pentru cele doua zile. Sunt foarte bune ca si calitate, rezista o saptamana pe unghii, au un luciu intens si se usuca foarte repede!

     Machiaj- realizat, manichiura-realizata, acum trebuie sa alegem tinuta si accesoriile! Iar pentru un plus de rafinament va recomand parfumul floral care pe mine m-a cucerit instant!!

Produse folosite:

CC-Cream- Bourjois;
Creion de ochi: BottegaVerde;
Luciu de buze: Maybelline;

Cum vi se pare makeup-ul propus de mine?
Ati incercat vreun produs recomandat?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Pudra o am si eu. E foarte subtila dar de efect. Si parfumul e foarte fresh. De cand folosesc Bottega am observat ca nu imi mai apar cosuri si multe zone chiar s-au vindecat complet. Bune alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.