Rochii de mireasa 2017

Abia am intrat in noul an si deja au aparut noile tendinte in materie de rochii de mireasa. Desi au trecut 3 ani si jumatate de cand am avut eu nunta, tot rasfoiesc site-urile de specialitate pentru a vedea noile modele, ce se mai poarta si din ce tip de materiale sunt realizate rochiile. Raman impresionata sa vad ca o data cu trecerea fiecarui sezon apar noi tendinte, modele din ce in ce mai spectaculoase.

     Nunta este primul eveniment special si extrem de important  din viata unei femei, si din acest motiv rochia de mireasa trebuie sa corespunda cerintelor noastre si sa fie exact asa cum am visat. Asa cum intr-un articol trecut v-am vorbit despre un alt site ce are rochii de mireasa, asatzi revin cu o noua sugestie, este vorba despre site-ul OKdress, tot un site din Anglia ce are pentru noi o multime de modele de rochii de mireasa, insa se gasesc si rochii pentru ocazii speciale. Preturile variaza, asa ca ne putem ghida in alegerea rochii preferate dupa bugetul disponibil astfel incat sa avem suficiente resurse si pentru celalalte accesorii necesare. Pe site sunt mai multe sectiuni dedicate diferitelor modele de rochii de mireasa, pentru inceput am cautat la categoria new arrival wedding dress pentru a gasi cele mai noi modele aparute in aceasta perioada si cu trecerea timpului vor fi adaugate tot mai multe noi modele de rochii de mireasa. Si la categoria wedding dresses 2017 se gasesc zeci de modele fabuloase, din diferite materiale, de diferite stiluri, stil printesa, stil sirena si chiar scurte, iar preturile sunt pentru fiecare buzunar.
Plus Size Prom Dresses
     Totusi pentru a alege rochia de mireasa preferata trebuie sa tinem cont si de locul unde va avea loc evenimentul, fie la un restaurant select, fie pe plaja. Recunosc, o nunta pe plaja mi se pare de vis, asa ca daca sunteti in apropiere de mare este unul din cele mai frumoase locuri in care va puteti organiza nunta. Daca alegeti ca fericitul eveniment sa aiba loc pe plaja, rochia de mireasa trebuie sa corespunda peisajului, astfel trebuie sa alegeti o rochie vaporoasa care sa va transforme intr-o printesa. Va recomand sa aruncati o privire la categoria beach wedding dresses si cu siguranta veti gasi modelul favorit.
     Pentru a alege rochia perfecta trebuie sa tineti cont de cateva aspecte: inaltimea, greutatea si dimensiunile. Astfel gidandu-ne dupa aceste apecte este imposibil sa facem o alegere gresita. Daca aveti cateva kilograme in plus, alegerea perfecta este o rochie stil printesa, daca sunteti detinatoarea unui corp perfect, fara burtica si centimenti in plus la solduri, rochia stil sirena este o alegere inspirata. Cu siguranta sunt si cititoare, viitoare miresici care sunt insarcinate, pentru voi alegerea perfecta este o rochie vaporoasa, care sa va faca sa va simtiti in largul vostru nicidecum sa va simtiti insorsetate, dar in acelasi timp sa aratati fabulos iar burtica sa se vada frumos. Acestea sunt indicatiile mele, asa ca va urez spor in cautarea rochiei perfecte!
     Faptul ca acest site este din Anglia ne scuteste de plata taxelor vamale, fiind o tara din UE coletul va ajunge direct acasa fara a plati taxe suplimentare. Super, nu?
     Eu am facut o mica selectie pentru voi, am ales rochiile care mie mi-au placut cel mai mult, insa pentru mai multe modele va recomand sa intrati pe site.
 
 
 
 
 
Cum vi se par rochiile alese?
Voua ce tip de rochie va place si ce ati purtat la nunta voastra?
 
 
 
 
 
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.