Crema-gel matifianta cu extract de bambus- review

     In urma cu ceva timp am primit un colet de la Farmec, in care am primit cateva produse pe care doream cu ardoare sa le testez. Farmec este un brand romanesc de care, cu siguranta ati auzit si care ne face mandri cu produsele lor revolutionare.
     In articolul trecut v-am vorbit despre o crema de maini, pe care o folosesc si acum cu mare drag. Astazi ii dedic acest articol noii mele creme de fata de la Farmec. Este vorba de crema de fata matifianta  cu extract de bambus.

     Aceasta promite sa regleze secretia de sebum insa si hidratarea necesara tenului gras si mixt.
     Eu am tenul gras, asa ca noua crema imi este necesara pentru a scapa de aspectul lucios al fetei.
     Ambalajul produsului este unul practic, un borcanas din plastic. Crema are o textura de gel ce revigoreaza tenul la fiecare aplicare. Se absoarbe rapid, nu lasa deloc urme grase si nu incarca tenul. Imi place tare mult ca, desi este o crema dedicata tenului gras, aceasta il hidrateaza foarte bine. Eu o folosesc si ca baza pentru CC-cream sau fond de ten si acesta se aplica impecabil. Dupa aplicare tenul nu mai luceste, beneficiu ce tine cateva ore. Crema se foloseste zilnic dimineata si seara pe fata proaspat demachiata.
    Sunt incantat de aceasta crema. Raportul pret-calitate este excelent, astfel incat pentru un gramaj de 50 ml, pretul sau de DOAR 13 lei este mai mult decat acceptabil. Recomand cu incredere!

Voi ati incercat noua crema matifianta cu extract de bambus de la Farmec?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

  1. Foarte buna crema matifianta, o recomand cu drag. Imi lasa pielea fina dupa fiecare aplicare.

  2. Eu nu am incercat-o pe aceasta cu extract de bambus dar am avut alte creme Farmec si diverse produse ..Farmec si Nivea nu lipsesc din casa ;sunt accesibile ca si pret si unele chiar foarte calitative.

  3. Toate produsele îmi plac.Consider ca sunt de calitate si foarte accesibile ��

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.