Noua colectie de bijuterii Mariana Live In Color

     In articolele trecute v-am mai vorbit despre un site cu bijuterii, Roxannes, site ce are cele mai frumoase bijuterii lucrate manual, livrarea este gratis si in au peste 3000 de modele de bijuterii mereu pe stoc. Tocmai ce am descoperit ca Roxannes, distribuie in exclusivitate in Romania brandul cunoscut in intrega lume, Mariana live in color.
     Daca nu ati aflat inca de acest brand, o sa va spun cateva detalii.
     Mariana Ravid, designerul israelian de bijuterii, a fost influientata inca din copilarie de bunicul sau bijutier sa iubeasca aceasta meserie,si-a exprimat prin creatiile sale, calitatile native de combinare a culorilor si perfecta imbinare dintre vechi si nou, pietre semipretioase si cristale Swarovski, dintre material si spirit. Din 1997 piesele sale originale, unice si cu tenta exotica, s-au impus intai pe piata din Israel apoi pe piata internationala de fashion jewellery sub brand-ul ” Mariana ” fiind prezente in intreaga lume: SUA, Canada, Europa, Africa de Sud, Asia, Australia si Noua Zeelanda.
     Datorita calitatilor lor exceptionale, bijuteriile Mariana beneficiaza de GARANTIE PE VIATA.
     Desi nu port bijuterii din aur, m-am lasat dusa de val si am adaugat pe wishlist cateva perechi de cercei placati cu aur. Arata absolut superb si sunt exact pe stilul meu, o combinatie de culori vibrante si modele spectaculoase. De asemenea am adaugat pe wishlist o serie de bratari placate cu aur, sunt modele absolut superbe ce pot fi purtate la orice tinuta, indiferent de stilul abordat. Culori vesele si design special, e imposibil sa nu atragem atentia! De asemenea nici preturile nu mi se par exagerat de mari, sunt accesibile daca vrem sa facem o investitie pe termen lung in materie de bijuterii.
     Va las micul wishlist, urmand ca pe parcurs sa ma decid asupra unei singure perechi de cercei si a unei bratari. Care produs va place cel mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Vai ! sunt nemaipomenite <3 exact ceea ce imi place mult de tot dar deaorece nu pot purta cercei aleg bratarile ;o sa arunc o privire pe site.

  2. Sunt foarte frumoase. Imi plac la nebunie, ai gusturi foarte bune. Am auzit de acest brand dar nu am achizitionat nimic, dar urmeaza…cat de curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.