Idei de cadouri pentru barbati si femei

     Nu stiu cum sunteti voi insa eu am mereu probleme in alegerea cadourilor potrivite, fie ca trebuie sa iau un cadou pentru cineva apropiat sau o cunostinta, tare greu imi este sa ma decid. De aceea tot timpul am nevoie de idei cadouri pentru a-mi fi cat mai usor in a face o selectie. Despre Adona eu v-am mai vorbit, am cateva produse de pe acest site, sunt incantata de achizitii, chiar aici v-am aratat ultima geanta primita, si intotdeauna este o optiune atunci cand am nevoie de sugestii de cadouri barbati si mai ales cadouri femei.
     De-a lungul timpului cele mai multe cadouri i le-am daruit sotului meu, asa ca am cam epuizat toate optiunile pe care le-am avut, dar Adona vine in ajutorul meu cu idei de cadouri barbati pentru a face cea mai buna alegere pentru sotul meu. Fiindca peste o saptamana implinim 8 ani de cand ne cunoastem, as vrea sa-i fac un mic cadou. Imi doresc un produs care sa i se potriveasca si pe care sa il foloseasca cu drag amintindu-si de fiecare data cand il vede de mine. Asa ca prima optiune este alegerea unui portofel din piele. Portofelul pe care il are deja, s-a uzat, asa ca ii trebuie naparat unul nou. Imi doresc sa-i iau un portofel din piele naturala, acestea sunt mult mai trainice, nu se uzeaza atat de repede ca cele din piele ecologica, mi se par o investitie pe termen lung si in plus nu mi se par deloc scumpe, pe site acum unele sunt la reduceri mai mari de 50%!! Am o multime de modele si nu ma pot decide!!
      Si cum luna viitoare este ziua mamei mele si a surorii mele, imi trebuie urgent o sugestie de cadouri femei pentru a le o oferi cel mai frumos si util cadou. La fel ca si in aczul sotului meu, pentru mama am facut o selectie de portofele  urmand ca in aproximativ o saptamna sa ma decid pe care sa il iau. Sora mea are deja un portofel cumparat de curand, asa ca m-am gandit ca al ei cadou sa fie un ceas! Shhht, nu trebuie sa stie!! Am ales cateva modele tare dragute si au preturi foarte bune!!

Cum vi se par ideile mele, ii vor face fericiti pe cei dragi?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Sunt chiar inspirate alegerile pe care le-ai facut pentru acest articol, plus ca as fi fericita sa-l primesc pe oricare din ele

  2. Imi place portofelul piersicuta… superba culoarea si e foarte potrivit pentru mine datorita dimensiunilor

  3. Foarte frumose ideile tale, le voi testa curand, Vine ziua fratelui meu si m-ai ajutat enorm cu aceste sfaturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.