Bluze in tendinte de la Rosegal

Bluzele sunt slabiciunea mea, aproape in orice comanda plasata online imi adaug cate o camasa. Anul acesta au aparut modele noi, care mai de care mai frumoase. Cele mai cautate au fost bluzele cu imprimeu floral sau cele cu umerii goi. Cred ca aceste obiecte vestimentare sunt obligatorii in garderoba. De accea cu cat avem mai multe modele cu atat mai sigur vom reusi sa cream o tinuta fashion-chic. Astfel o sa ne simtim comod insa o sa aratam si foarte bine. Eu recomand ca in garderoba sa avem cate un tip de bluza din fiecare categorie, fie ca este cu imprimeu, in dungi, cu umerii goi sau o bluza simpla. Astfel atunci cand vom iesi in oras nu vom avea nicio grija ca tinuta noastra nu se potriveste locului. O camasa ne scoate din impas! Accesorizata asa cum trebuie, tinuta noastra va arata impecabil!

Astazi o sa va arat cateva modele de bluze care mie imi plac la nebunie. Rosegal este unul din site-urile cu care colaborez si care ma incanta de fiecare data cu noutatile lor si mai ales preturile foarte bune. Sa va mai spun ca Rosegal este unul din site-urile care are tarnsport gratuit? In plus din ce am observat ultimele comenzi au ajuns direct la posta locala. Acum coletele cu valoare egala cu 15$ vor ajunge la posta locala si nu la cea vamala. Asa ca nimic nu va mai impiedica sa va cumparati ceea ce va place de pe site.

Desi am in garderoba zeci de bluze eu nu ma opresc aici.  Mai am cateva in drum spre mine si abia astept sa vi le arat. In articolul de astazi va arat doar cateva din modelele disponibile pe site. Check for more!

Spor la shopping!

 

 

 

 

 

 

Voi obisnuiti sa va cumparati bluze?

Cate bluze contine garderoba voastra?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. Și eu prefer sa am cat mai multe bluze /tricouri/camasi pentru a le asorta la blugi . cu o bluza frumoasa scoti din anonimat o pereche banala de blugi 😉

  2. Ultima bluzita e superba…nu stiu de ce dar nu am nici o bluzita de acest gen ce se poarta acum. Parca e prea multa lume in jurul meu care poarta cam aceleasi lucruri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.