Ootd- Tinuta pentru sezonul rece

Articolul de astazi nu se potriveste cu vremea de afara insa daca am primit produsele trebuie sa vi le arat. De aici si titlul articolului. M-am pregatit pentru sezonul rece , am mers dupa principiul: „Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car”, caci cele mai bune oferte le gasim acum.

Tinuta de astazi este una simpla, perfecta pentru toamna, am ales sa-mi achizitionez si articole vestimentare mai groase caci acum, acum se termina si vara si nu mi-am achizitionat nimic nou pentru toamna. Bluza mi-a placut mult de tot cand am vazut-o pe site, are un imprimeu tare dragut iar culoarea e la fel de frumoasa. Este super comoda si merge de minune la o tinuta casual si accesorizata minimalist.

Acum sa vorbim de vesta de blana. Desi in mod normal nu mi-as fi luat acum acest tip de vestuta, incepand colaborarea cu un nou site am avut de ales dintr-un numar restrans de produse iar aceasta vesta m-a cucerit de cand am vazut-o si am stiut instant ca o vreau. E perfecta pentru iarna, e super calduroasa si marimea se potriveste descrierilor de pe site. Sa fiu sincera nu ma asteptam ca acest produs sa imi placa atat de mult fiind prima data cand imi iau ceva de pe acest site, dar se pare ca e o super achizitie. Acum astept iarna sa o pot purta! Cu siguranta o veti vedea in noi tinute.

Cercelusii imi plac si ei tare mult, de ceva timp am cautat acest model si nu prea am gasit ce-mi place, pana de curand. Sunt tare finuti si pot fi purtati la orice, iar pretul e super accesibil. Deja mai am pe wishlist acteva perechi asemanatoare, astept doar momentul potrivit sa le comand.

Bluza

Vesta

Cercei

 

 

Cum vi se pare aceasta tinuta?

Voi obisnuiti sa va achizitionati haine de iarna, vara si invers?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. in general nu imi cumpar haine de iarna vara dar daca gasesc si vad ceva care chiar imi place de ce nu,imi place mult bluzita ,pruntul dar si culoarea ,vestuta imi place dar nu stiu daca as purta-o prea mult nu prea am unde ,iti sta bine in acesta tinuta practica

  2. Eu sincer nu, nu îmi cumpăr haine de iarna vara. ❤ Îmi place foarte mult bluza ta verde. ❤

  3. Aceasta zicala .proverb este valabil totdeauna ;si eu mai procedez asa cateodata ;in plus pot gasi in stocul cu reduceri si e binevenit ;imi place bluza mult de tot ;e o culoare linistitoare dar si incaltamintea ,

  4. E foarte frumoasa ! da , si eu obisnuiesc sa fac asta , mai ales cand le gasesc si la reduceri 😉

  5. Mereu imi cumpar haine si incaltari in extra-sezon pentru ca urmaresc reducerile. Felicitari, ai o tinuta foarte frumoasa!

  6. E o ținută frumoasă! Nu imi achiziționez haine de vară iarna sau invers,ci îmi cumpăr în apropierea sezonului.

  7. Imi plac toate piesele vestimentare, iar in special bluzita verde. Este foarte draguta si are si un pret bun: 17.18$ chiar nu e mult 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.