Surprize cu ocazia aniversarii de la Newchic

Despre Newchic v-am mai vorbit in articolele trecute, am primit o comanda de la ei luna trecuta, comanda ce a sosit direct acasa, iar ieri am ridicat cea de-a doua comanda de la posta vamala. Da, posta vamala, ati auzit bine! Nu stiu de ce coletul a ajuns acolo in conditiile in care pe colet era trecuta o valoare foarte mica, de doar 8$. Si pe langa asta am fost nevoita sa platesc taxe vamale, plus taxe de magazinaj..deja am inceput sa am emotii cu posta, ba ajung la cea locala, ba la cea vamala, nu stiu dupa ce criteriu se ghideaza atunci cand Posta Romana livreaza coletele. Doamna de la vama mi-a spus: „tot ce ajunge aici se plateste!”. De ce? Daca pe colet nu e o valoare mai mare de 10$? .. pentru ca asa vrea dansa..

In fine.. de prima coamanda am fost incantata de produse si nici a doua nu m-a dezaqmagit deloc. De fapt in a doua comanda i-am cumparat o vesta sotului de care este incantat, el fiind destul de pretentios la haine si nu isi prea cumpara de pe site-urile online, doar din magazinele fizice, asa ca si eu am fost multumita ca am reusit sa-i iau ceva pe placul lui. Oricum urmeaza poze ( sper sa-l conving sa stea la sedinta foto :)) ).

Ce vreau eu sa va spun e ca Newchic sarbatorestea cea de-a 3 a aniversare si au o gramada de surprize pentru cumparatori. De pe site puteti afla cum puteti face bani cu aceasta ocazie si au o gramada de promotii pentru noi.

Eu deja am aruncat o privire pe site, am gasit chestii interesante aflate la reduceri si cred ca merita si atentia voastra, puteti face achizitii bune!

Haideti sa le uram: Happy birthday Newchic!

 

Acestea sunt micile mele alegeri, ce va place din ce am ales?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Toate alegerile sunt minunatae, dar pentru ca in ultimul timo port mai mult rucsacuri, bineinteles ca preferatul meu este rucsacul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.