Merita sau nu, sa achizitionam incaltaminte de pe site-urile asiatice?

Da, in articolul de astazi o va vorbesc din proprie experienta daca incaltaminte de pe site-urile asiatice merita achizitia. De-a lungul timpului mi-am tot cumparat imbracaminte, accesorii insa nu pot spune ca si incaltaminte. La inceput mi-a fost teama, nu neaparat ca si calitate ci mai ales ca si marime. Se stie ca asiatici sunt mai slabuti, mai mici si din acest motiv si marimile lor sunt diferite de ale noastre. Anul acesta mi-am facut curaj si mi-am achizitionat destule perechi de incaltaminte, asa ca imi pot exprima punctul de vedere sincer si fara ocolisuri.

Da, merita achizitia! Eu nu am avut probleme in alegerea marimii. Port 36 la noi iar de pe site-urile asiatice tot 36 imi iau si imi vin perfect. Mai sunt insa cazuri, ca pe Sammydress, caci de aici imi iau destul de des incaltaminte atat pentru mine cat si pentru sotul meu, cand o pereche de incaltari are cea mai mica nr 37, atunci ii aleg pe acestia fiindca si mi  s-au potrivit. Pentru sotul meu iau incaltaminte cu 2 numere mai mari. Calitatea este foarte buna comparabil cu pretul. De multe ori am gasit prin magazine sandale sau pantofi identici ca pe Sammydress dar erau cu preturi uriase!

Desi pe Sammydress se plateste transport in functie de greutate, eu cred ca merita achizitia. De asemenea puteti cauta la Sammmydress summer 2017 promotion si veti gasi destule reduceri. Am si un cupon de reducere pentru voi la orice comanda pe site, de 10%-20% folosind codul: SammydressChen. Spor la shopping!

Voi va cumparati incaltaminte de pe site-urile asiatice?

Incaltaminte femei

Incaltaminte barbati

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Nu am cumpărat încalț de pe site-uri din afară,dar am văzut că sunt lucruri frumoase la preturi accesibile

  2. Nu am cumparat pentru ca de obicei nu se potrivesc marimile dar de pe salturile roamnesti da, cumpar .

  3. Nu, nu am cumpărat niciodată de pe site-urile asiatice, dar de mult ma tentează. Au lucruri ieftine și chiar drăguțe.

  4. Chiar sunt frumoase. Doar ca stand la tara nu stiu unde mi-ar veni comanda plus ca si asa port 38 unele incaltari imi vin asa altele nu su trebuie sa imi iau 39 . Sunt putin mai lata in pocior. Ce pot sa spun? Ai noroc cu piciorusul tau minuscul ?

  5. nu am cumparat niciodata incaltaminte sau imbracaminte de pe site-uri desi sunt lucruri dragutze si ieftine dar nu am incredere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.