Noutati luna august

Saptamana asta mi-au ajuns cateva colete. Nu sunt in intregime comenzile pe care le-am plasat , ci doar parti din ele fiindca mai toate comenzile au fost expediate in mai multe colete. E fain asa, cel putin am garantia ca nu vor ajunge la posta vamala. In schimb, nu-mi convine fiindca am comandat produse pe care sa le integrez intr-o singura tinuta si acum nu pot, caci ultimul colet va ajunge pe la sfarsitul saptamanii viitoare si as intarzia cu postarile. Noi sa fim santatosi ca le integrez eu cumva.

Sa vedem.. Mi-a ajuns o parte dintr-o comanda de la Zaful. Vai, va.. cat am asteptat perechea de jeansi brodati si ce sa vad, imi sunt super-super largi. Pai, da.. daca mi-am luat marimea XL, adica 42 la noi, ca na.. mi se parea ca am luat proportii. Surpriza, am si slabit si nu vin deloc, intru cu totul in ei. Sunt super misto, le-am gasit deja stapana si in comanda urmatoare am sa mi-i iau in doua marimi mai mici. Mi-a sosit si camasa de un mov foarte placut, imi place si am nimerit marimea. Aveam in cap sa o combin cu jeansii dar asta e, gasesc eu alta modalitate de a o pune in evidenta. Mi-am mai luat si o curea aurie, foarte eleganta, care imi place maxim. E elastica si am cateva rochii la care o pot purta.

Din cea de-a doua comanda de la Zaful mi-au ajuns jeansii, foarte misto si o jacheta tot din jeans, care imi place mult! Mai astept o bluza si o rochie de ocazie.

Comanda de la Gamiss a ajuns in intregime, chiar daca produsele  au fost expediate separat. Sunt incantata de achizitii, camasa in carouri e faina dar parca ma strange putin, jeansii scurti imi plac la nebunieee, i-am luat sotului o camasa care arata foarte bine in realitate iar pentru bebe am luat o jucarie, un fel de tableta, da e roz.. pe site scrie COLORMIX :)). O sa va vorbesc despre produse mai detaliat in articolele viitoare.

Mi-a ajuns si o parte din prima comanda de la Rosegal. Mi-am luat o pereche de pantaloni scurti negri ( mi-am si gasit cand sa-mi iau pantaloni scurti, la sfarsitul verii ), sunt foarte faini, comozi, o achizitie reusita si geanta gri care arata super misto. Pentru banii pe care i-am dat arata fabulos, o voi purta foarte des.

Cea de-a doua comanda de la Rosegal a ajuns in intregime. I-am cumparat sotului o pereche de tenisi, care ii vin, o fusta pana la genunchi pentru mama, dar care imi place maxim si mie. Si cea mai draguta geanta pe care o am si care sigur va starni zambete, e cea in forma de ananas. Si pentru ca am vrut si altceva decat haine mi-am luat si un ceas de perete cu un mesaj dragut.

Mi-a ajuns si o parte din prima comanda de la Sammydress. Tricoul de 6$ arata super fain, i-am luat sotului iarasi o pereche de adidasi care sunt foarte misto. O jacheta draguta si pentru mine si mai urmeaza sa ajunga inca un tricou.. pentru sot. Da.. l-am imbracat serios si pe el.

Cam astea au fost o parte din comenzile care au ajuns. Saptamana viitoare or sa ajunga si celalate si vi le arat atunci.

Ce v-ar interesa pentru un prim articol?

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

26 Comments

  1. Ce de lucruri acolo, eu vreau sa le vad pe toate mai în detaliu pentru ca așa nu prea pot să-mi dau seama. ???❤

  2. Wow ce dragut e is ??. Imi place genul acela de bluza , cea albastră !Toate is frumoase.

  3. dragutze articole ,deabia astept o tinuta ,nu prea stiu pe care sa le aleg pana nu le si probezi ,nu???

  4. A fost o luna plina din cate observ, multe lucruri frumoase. Abia aștept sa le integrezi în noi ținute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.