TAG: 10 lucruri pe care nu le-am facut pana acum

De mult timp imi doresc sa fac un articol de tipul TAG, asa ca astazi revin cu unul nou. Cred ca l-ati mai vazut in blogosfera caci multe fete l-au facut, mi-a placut si mie asa ca l-am preluat si promit ca pe viitor voi fi mai deschisa si voi incerca sa scriu cat mai multe astfel de articole. Bineinteles, am sa urmaresc statisticile sa vad daca va place sau nu.

Photo: Google

Sa incepem, cele 10 lucruri pe care nu le-am facut pana acum.

  1. Nu am zburat cu avionul pana acum. Si sa fiu sincera nici nu imi doresc, mi-e frica!! Dar niciodata sa nu spui niciodata, poate voi putea sa-mi infrang aceasta teama.
  2. Nu am mancat fructe de mare . Nici nu cred ca mi-ar placea, sunt o fire pretentioasa la mancare insa TV Paprika e unul din posturile tv culinare pe care il urmaresc si tot timpul se gatesc fructe de mare, retete ce imi lasa gura apa. Nu stiu daca as putea manca, dar cred ca trebuie sa incerc, sa imi fac curaj.
  3. Tot din seria mancatului, nu am mancat mancare chinezeasca si sunt sigura ca nu voi manca vreodata. Nu am tenteaza deloc!
  4. Nu mi-am facut un tatuaj. Imi plac tatuajele micute, finute insa nu mi-am facut si nu cred ca am s-o fac vreodata. Plus ca sotul nu se da in vant sa ma vada ” desenata”.
  5. Nu m-am dat cu parasuta. Nu sunt o fire foarte curajoasa si mi-e frica rau, asa ca acesta este sigur un lucru pe care nu am sa-l fac in viata asta.
  6. Nu am plecat niciodata in vacante cu cortul. Desi, nu spun nu unei astfel de aventuri. Cred ca e destul de palpitant.
  7. Nu am fumat niciodata. Nu m-a tentat nici prin liceu atunci cand e o tentatie majora pentru toata lumea, nu-mi place fumul de tigara asa ca de fumat nici nu se pune problema.
  8. Nu am fost la karaoke pana acum. Chiar as vrea, chiar daca sunt varza la capitolul voce.
  9. Nu mi-am pus unghii cu gel. Si nu am in plan sa-mi pun, am unghii frumoase, Slava Domnului si nu vreau sa le stric. Unghiile cu gel sunt frumoase, modele interesante dar sunt falsee si nu sunt pentru mine.
  10. Si 10, nu m-am dat cu rolele/ patinele. Le-am evitat dar mi-am pus in gand sa invat sa fiu mai.. echilibrata. :))

Voi ce lucruri nu ati facut pana acum?

Daca va place acest TAG, va invit sa-l faceti si voi. Se pare ca Antoaneta a avut o super idee!!

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

28 Comments

  1. Nici eu nu m-am dat cu parasuta, nu am zburat cu avionu, nu am patinat,nu mi-am pus unghii cu gel, nu am mancat fructe de mare dar nici nu cred ca mi-ar placea. Nu am fost la munte ?. Nu am fost vegetariana ?si nu am refuzat dulciurile ??

  2. Nu am facut nici eu aceste lucruri ?.. dar totusi as vrea sa ma dau cu parasuta si sa zbor cu avionul ???!

  3. Trebuie neaparat sa incerci fructele de mare. Sunt delicioase. Mi-as dori sa-mi iasa si mie retele alea din Grecia. Mancarea chinezeasca este si ea foarte buna …. trebuie sa le incerci neaparat

  4. Am mers cu avionul si am fumat(fumez) . Unghii cu gel, am refuzat sa imi pun desi venise prietena lui fi-meu acasa cu tot arsenalul ( si de la Timisoara carate 😀 ) In resti nici nu-mi doresc, parapante, parasute si alte nebunii din astea.

  5. Ma bucur ca ai preluat leapsa pe care am initiat-o la inceputul lui august.
    Cu mici exceptii, nici eu nu am facut lucruri de pe lista ta. La karaoke nu m-am gandit pentru ca nu imi place sa cant decat acasa 😀 Cu rolele m-am dat cand eram copil. Recent am primit cadou de la parintii mei o pereche pe care nu am testat-o (inca). Am fumat in liceu, dar nu mult asa ca am reusit sa ma las rapid.

  6. Multe din cele enumerate de tine nu le-am facut nici eu dar mancarea chinezeasca este delicioasa iar excursiile cu cortul sunt desebite(daca iti place aventura)

  7. Nici eu nu am facut puncte 4 si 5, dar nici nu imi doresc un tatauj, La 8 nu stiu exact la ce te referi, eu am fost la cluburi unde se canta karaoke,da nu am participat . De mers o sa mai merg, dar de cantat nici nu ma gandesc, n-am voce deloc :)))

  8. 1.Nu am făcut o casă .
    2.Nu am ieşit din țară.
    3.Nu am mers cu motorul.
    4.Nu am înşelat niciodată.
    5.Nu am făcut sporturi extreme.
    6.Nu am fost la salon de manichiură-pedichiură niciodată.
    7.Nu am mers la piscină.
    8.Nu am fost blondă .
    9.Nu mi-am tatuat corpul.
    10.Nu am nici o operație estetică.

  9. imi place ideea ,ar trebui sa stau sa ma gandesc putin la ce nu am facut si ce mi-as dori sa fac sau am facut ,putintel cam greu de ales decat 10 dar se poate ,ma gandesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.