Tea lenght dresses from Dresslily

Dresslily este unul din site-urile care imi place la nebunie si pe care il frecventez periodic. Au preturi bune si calitatea hainelor este una buna. Acum am decis sa caut la categoria tea lenght dresses online pentru a gasi rochii frumoase care sa mi se potriveasca si pe care sa le pot purta la diferite ocazii.

Mi-am tot spus nemultumirea la adresa rochiilor/ salopetelor foarte scurte, de aceea acum imi doresc sa gasesc altfel de produse. Rochiile sub genunchi poate nu sunt o optiune pentru multe dintre voi, insa mie, personal imi plac tare mult. Recunosc faptul ca e musai sa le port cu tocuri inalte, caci altfel as parea prea scunda. Si cred ca astfel de rochii merg de minune la ocazii speciale si nu numai. Le putem purta chiar si la o plimbare prin parc, totul tine de accesorizare si de atitudine, desigur si de stilul rochiei alese.

Rochiile pana la genunchi pot fi o alegere inspirata daca stim sa le purtam. Iata cateva reguli de care eu tin cont si cateva recoamndari:

  • avand 1,64 m le port intodeauna cu tocuri, fie ca vorbim de pantofi stiletto, sandale sau platforme, aceastea trebuie sa aiba tocul de cel putin 9 cm.
  • daca aveti sun 1,60 cm nu va recomand sa purtati astfel de rochii, asa ati parea mult mai scunde decat sunteti;
  •  am grija sa accesorizez minimalist tinuta daca rochia are imprimeu;
  • atunci cand aleg o rochie sub genunchi, geanta pe care o aleg este una micuta.

Nu tin cont de prea multe reguli, am grija sa imi placa mie cum imi sta si sa ma simt bine. Am facut o mica lista de rochii care m-au cucerit si pe care le-am adaugat in cos.

Plus Size Prom Dresses</a

Voi purtati astfel de rochii?

Cum alegeti sa le accesorizati si tineti cont de anumite reguli?

Rochie cu imprimeu geometric

Rochie cu decolteu in V

Rochie cu buline

Rochie din dantela

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

26 Comments

  1. Toate rochiile alese de tine sunt superbe. Port mai mult rochiile care sunt deasupra genunchilor.

  2. Pana acum nu am purtat niciodata rocchie lunga..doar scurte. Cea rosie de mai sus e superba!

  3. Da port astfel de rochite dar nu foarte des , aleg sa port ținute mai lejere , salopete.. mai rar rochiță. ??!

  4. Am cateva rochii de lungimea asta, dar le-am scurtat pentru ca mi se pare ca-s prea scunda. Eu am 166 cm. Nu le-am facut scurte, scurte, doar cu 1-2 degete deasupra genunchiului. Imi plac mult mai mult asa, par si eu mai inalta, mai slaba. Una singura am lasat-o mai lunguta, peste genunche, pentru ca nu am vrut sa ii stric modelul, dar si pe asta o mai ridic eu din talie si din cordon :))

  5. Mi-am dorit o astfel de rochie anul trecut cand am fost nasa, dar am ajuns la concluzia cu creatoarea de moda ca nu mi se potriveste pentru ca sunt mica de inaltime si nu pot purta 18 ore toc cui.
    Asa ca am ales alt model 😀

  6. O, vai! Prima rochie rosie e .. mortala! Imi place foarte mult. E drept ca sunt si fan al culorii rosu dar e si foarte frumoasa ca model!

  7. Ce frumoase sunt rochitele. Eu inca nu mi-am facut curaj sa comand de afara. Mi-e cam teama ca produsele nu corespund sau ca apar alte incidente cu coletul.

  8. Am inceput sa mai port si eu astfel de rochii si chiar imi plac. Nu le pot purta decat cu tocuri pentru ca imi da impresia ca se vad mult mai bine

  9. Si eu am dat peste un site cu rochii la preturi ok, astept sa-mi vina coletul si sunt curioasa daca-mi vine. Ca am mai avut o experienta tare neplacuta cu doua rochite care nu erau nici pe departe marimea mea…

  10. sunt superbe rochitele ,imi plac dar nu prea ma incanta ,sunt minion si parca nu se aseasaza foarte bine pe mine ,imi place cea rosie eu fiind bruneta

  11. In general port rochii peste ghenunchi iar ca sa nu par mai scundă decat sunt port niste tocuri mai înalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.