Trendy tops and cheap bodycon dresses from Fashionmia

Despre Fashionmia v-am mai vorbit in trecut, am fost foarte multumita de calitatea produselor primite iar mssurile s-au potrivit intocmai dimensiunilor de pe site. Acum am inceput sa rasfoiesc din nou site-ul in cautare de produse noi si in tendinte. M-am oprit in principal la doua din categoriile de pe site prima fiind  trendy tops.

Topurile si bluzele intotdeauna au fost in fruntea preferintelor mele. Fie ca le-am ales pentru a le purta cu jeansi, pantaloni scurti sau fuste, garderoba mea nu a dus lipsa de aceste articole vestimentare. Am facut o obsesie pentru ele, am bluze de toate culorile si diverse modele pentru a avea de unde alege atunci cand plec de acasa. Si parca nu am destule! Intotdeauna vad modele noi si culori foarte dragute incat tare greu imi este sa nu mai adaug inca una in colectie. Asa am facut si astazi, am profitat de putin timp liber pe care il am si mi-am pus pe lista de dorinte cele mai dragute bluze pe care le-am gasit pe site. Un pic de ajutor din partea voastra nu ar strica! As vrea sa-mi spuneti ce model de bluza e mai frumos din cele alese.

Faimoasa categorie cheap baodycon dresses m-a cucerit instant! Rochiile pe corp imi plac tare mult. Poate ca dupa sarcina abdomenul meu nu e la fel de plat ca inainte, dar cine a zis ca nu pot purta si eu acest tip de rochii? Atata timp cat eu am simt bine, nu vad de ce n-as face-o!

Am gasit super modele de rochii care se potrivesc foarte bine pe stilul meu si pe care nu le-am vazut pe alte site-uri. Si in plus sunt destul de ieftine, nu prea as vrea sa dau sume uriase pe o rochie pe care probabil as purta-o de 2 sau cel mult 3 ori. Asa ca Fashionmia imi vine in ajutor, atat cu modele deosebite cat si cu preturi accesibile.

Mi-am facut o lista de dorinte si as vrea sa-mi spuneti ce produse va plac cel mai mult?

Bluza rosie

Bluza alba

Bluza color-block

Rochie rosie

Rochie galbena

Rochie neagra

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Camasile sunt superbe si merg perfect pentru jobul de birou. Imi plac foarte mult si rochitele! Asa este, aici gasim hainute foarte interesante si dragute!

  2. wow ,rochita rosie este superba ,imi place si camasa cu alb ,mi-ar fi placut ca dungile sa fie orizontale

  3. In ultimul timp, din cauza serviciului, am adoptat un stil mai business pentru outfiturile de zi cu zi, de aceea pot spune ca imi plac toate, inafara de rochia rosie.In schimb, bluza rosie e preferata mea.

  4. Imi place rochita rosie, dar nici cea neagra nu-i mai prejos! PE site am gasit si alte rochite la fel de frumoase, la preturi foarte bune! Felicitari pentru selectie!

  5. Toate produsele alese de tine sunt foarte frumoase, nu ma prea dau in vant după rochia neagră. Nu prea cred ca te-ar avantaja in rest toate produsele sunt foarte frumoase. ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.